Maak een afspraak
Nieuwbouw woning de Laakse Tuinen

Nieuwbouw woning de Laakse Tuinen

Keukens voor woningen aan de Laakse Tuinen

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwbouw woning in de Laakse Tuinen! Bij een nieuwbouw huis komt veel bij kijken. Hieronder valt ook het kiezen van een nieuwe keuken. Welke soort keuken wilt u? Welk keukenapparatuur heeft u nodig en hoe wordt de keuken ingedeeld? Dit zijn onder andere punten waar aan gedacht moet worden bij het kopen van een nieuwe keuken. Wij denken graag met u mee om de ideale keuken te realiseren. We hebben als partner van nieuwbouwwijken al enige ervaring in het installeren van nieuwe keukens. Ook hebben al velen particulier een nieuwe keuken voor hun nieuwbouw woning bij ons aangeschaft.

Nieuwe keuken kopen

Wanneer u een nieuwe keuken aanschaft, is het de bedoeling dat u met een tevreden gevoel jarenlang van uw keuken gebruik zult maken. Daarom bieden wij u voldoende keuze in stijlen, materialen en soorten keukens. Daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking van uw keuken en bieden wij een uitstekende garantie.

Bekijk de opgeleverde keukens | vraag de Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw nieuwbouw woning in de Laakse tuinen een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
ATAG
Neff
Leight
Lifestyle
Pelgrim
Dekker
AEG
Pitt
Hillstones
BORA
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.