Maak een afspraak
Nieuwbouw woning de Laakse Tuinen

Nieuwbouw woning de Laakse Tuinen

Keukens voor woningen aan de Laakse Tuinen

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwbouw woning in de Laakse Tuinen! Bij een nieuwbouw huis komt veel bij kijken. Hieronder valt ook het kiezen van een nieuwe keuken. Welke soort keuken wilt u? Welk keukenapparatuur heeft u nodig en hoe wordt de keuken ingedeeld? Dit zijn onder andere punten waar aan gedacht moet worden bij het kopen van een nieuwe keuken. Wij denken graag met u mee om de ideale keuken te realiseren. We hebben als partner van nieuwbouwwijken al enige ervaring in het installeren van nieuwe keukens. Ook hebben al velen particulier een nieuwe keuken voor hun nieuwbouw woning bij ons aangeschaft.

Nieuwe keuken kopen

Wanneer u een nieuwe keuken aanschaft, is het de bedoeling dat u met een tevreden gevoel jarenlang van uw keuken gebruik zult maken. Daarom bieden wij u voldoende keuze in stijlen, materialen en soorten keukens. Daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking van uw keuken en bieden wij een uitstekende garantie.

Bekijk de opgeleverde keukens | vraag de Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw nieuwbouw woning in de Laakse tuinen een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ