Maak een afspraak
Nieuwbouw Paleiskwartier Den Bosch

Nieuwbouw Paleiskwartier Den Bosch

Keuken voor uw woning aan het Paleiskwartier

Gaat u binnenkort wonen in het Paleiskwartier in Den Bosch? Gefeliciteerd! Heeft u al nagedacht over de inrichting van uw nieuwe woning? Volledig nieuw of neemt u het een en ander mee vanuit uw vorige woning. En de keuken? Is daar al over na gedacht. Bij een nieuwe woning heeft u vaak de mogelijkheid om deze volledig naar uw wens in te richten en uw droomkeuken te realiseren. Wij bij Van Manen Keukens helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken in uw woning aan het Paleiskwartier! Weet u al welke apparatuur er echt niet mag ontbreken in uw keuken, hoe de stijl van uw keuken moet passen binnen de rest van uw interieur en hoe u de keuken het liefst wilt gebruiken? Wilt u bijvoorbeeld een keuken waarin geleefd kan worden, of hoeft deze enkel te dienen om maaltijden te kunnen bereiden? Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Paleiskwartier?

Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks, dit is een investering waar u jaren mee verder wilt kunnen. Daarom moet uw nieuwe keuken voldoen aan al uw wensen en dromen zodat u dagelijks kan blijven genieten van uw keuken. Het uitzoeken van een nieuwe keuken kan soms overweldigend zijn, er is namelijk zoveel mogelijk! Bij Van Manen Keukens adviseren wij u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het ontwerpen van uw keuken, daarom biedt Van Manen keukens een ruime keuze in verschillende stijlen, materialen en soorten keukens. Wij helpen u graag met uw ontwerp en design, daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking, service en de garantie op uw keuken. Wij willen net als u, dat u elke dag kan genieten van uw keuken in het paleiskwatier!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw grachtenpand aan het Paleiskwartier een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
BOSCH
Pronorm
Pitt
Siemens
Arte
Hillstones
ETNA
Franke
AEG
ATAG
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.