Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Park Waaijenstein

Nieuwbouw woning Park Waaijenstein

Nieuwe keuken voor woningen Park Waaijenstijn

Wordt Park Waaijenstein in Nijmegen uw nieuwe woonlocatie? Gefeliciteerd! Nog even wachten tot de bouw gereed is en u kan beginnen met het inrichten van uw nieuwe appartement! Heeft u al nagedacht over de inrichting, welke stijl geeft u uw appartement bijvoorbeeld mee? Wij bij van Manen keukens helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken voor uw appartement in Park Waaijenstein. Wij geven u graag advies op maat over de vele mogelijkheden voor uw nieuwe keuken en als wij uw keuken leverancier worden gaan wij niet weg tot dat uw keuken volledig is afgewerkt. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij bij Van manen Keukens al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Park waaienstein?

Koopt u uw nieuwe keuken bij Van Manen Keukens in Barneveld. Dan gaan wij samen met u opzoek naar de keuken die aan uw wensen voldoet zodat u hier nog jaren van kan genieten. Een keuken is namelijk veel meer dan een plaats waar u uw eten zal bereiden, het is belangrijk dat dit een plaats is waar men graag komt, en dus bovenal sfeervol is. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden voordat u uw nieuwe keuken voor uw woning in Park Waaijenstein aanschaft. Maak een afspraak bij Van Manen Keukens en wij gaan samen met u opzoek naar uw droomkeuken, naast onze service vooraf zorgen wij ook voor een goede afwerking van uw keuken, maar ook service en garantie. Wij willen namelijk dat u elke dag kan genieten van uw droomkeuken in Park Waaijenstein!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw grachtenpand aan het Park Waaijenstein een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ