Maak een afspraak
Nieuwbouw woning Park Waaijenstein

Nieuwbouw woning Park Waaijenstein

Nieuwe keuken voor woningen Park Waaijenstijn

Wordt Park Waaijenstein in Nijmegen uw nieuwe woonlocatie? Gefeliciteerd! Nog even wachten tot de bouw gereed is en u kan beginnen met het inrichten van uw nieuwe appartement! Heeft u al nagedacht over de inrichting, welke stijl geeft u uw appartement bijvoorbeeld mee? Wij bij van Manen keukens helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken voor uw appartement in Park Waaijenstein. Wij geven u graag advies op maat over de vele mogelijkheden voor uw nieuwe keuken en als wij uw keuken leverancier worden gaan wij niet weg tot dat uw keuken volledig is afgewerkt. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij bij Van manen Keukens al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Park waaienstein?

Koopt u uw nieuwe keuken bij Van Manen Keukens in Barneveld. Dan gaan wij samen met u opzoek naar de keuken die aan uw wensen voldoet zodat u hier nog jaren van kan genieten. Een keuken is namelijk veel meer dan een plaats waar u uw eten zal bereiden, het is belangrijk dat dit een plaats is waar men graag komt, en dus bovenal sfeervol is. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden voordat u uw nieuwe keuken voor uw woning in Park Waaijenstein aanschaft. Maak een afspraak bij Van Manen Keukens en wij gaan samen met u opzoek naar uw droomkeuken, naast onze service vooraf zorgen wij ook voor een goede afwerking van uw keuken, maar ook service en garantie. Wij willen namelijk dat u elke dag kan genieten van uw droomkeuken in Park Waaijenstein!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw grachtenpand aan het Park Waaijenstein een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Dekker
BOSCH
ATAG
Neff
Doeco
Franke
ETNA
Pelgrim
AEG
Liebherr
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.