Maak een afspraak
Nieuwbouw Woning Zuyderzee aan de dijk

Nieuwbouw Woning Zuyderzee aan de dijk

Nieuwe keuken voor uw woning aan Zuyderzee aan de dijk?

Gefeliciteerd! U bent de trotse nieuwe eigenaar van een woning in Zuyderzee aan de Dijk, gelegen in Spakenburg. De eerste stap is gezet, maar nu begin het pas. Dit nieuwe, lege huis moet volledig ingericht en gestyled worden. Een project mag je het wel noemen, de inrichting van uw woning, hoe pakt u dit aan? Al een idee aan welke stijl de inrichting van het huis gaat voldoen? Wij bij van Manen keukens helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken voor uw woning in Zuyderzee aan de Dijk. Van advies op maat tot de montage, wij staan voor u klaar! Een keuken moet een levende plek zijn in het huis, daar waar mensen graag samenkomen, gezellig dineren of borrelen. Daarom moet een keuken functioneel maar ook sfeervol zijn. Als partner van nieuwbouwwijken hebben wij bij Van manen Keukens al enige ervaring met het installeren van keukens in nieuwbouw woningen voor zowel bedrijven als particulieren.

Nieuwe keuken kopen Zuyderzee aan de dijk?

Een nieuwe keuken voor uw nieuwbouwwoning koopt u bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij gaan samen met u opzoek naar de droomkeuken die aan uw wensen voldoet zodat u hier nog jaren van kan genieten. Laat u vooral informeren over de vele mogelijkheden voordat u uw nieuwe keuken aanschaft. Maak vrijblijvend een afspraak en ontvang advies op maat, naast onze service vooraf zorgen wij ook voor een goede afwerking van uw keuken, maar ook service en garantie. Wij willen namelijk dat u elke dag kan genieten van uw droomkeuken in Zuyderzee aan de dijk!

Bekijk de opgeleverde keukens, vraag het Van Manen Keukenboek aan of maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

Wij helpen u graag om van uw grachtenpand aan het Zuyderzee aan de dijk een thuis te maken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Lifestyle
Liebherr
Franke
BOSCH
BORA
Doeco
ETNA
Dekker
AEG
Wave
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.