Maak een afspraak

Nieuwe keuken kopen

Op zoek naar een keuken die niet alleen voldoet aan uw culinaire behoeften maar ook een esthetisch statement maakt in uw huis? Van Manen Keukens verwelkomt u in de wereld van ongeëvenaard keukenontwerp en functionaliteit. Ontdek hoe een nieuwe keuken niet alleen uw kookervaring transformeert, maar ook uw leefruimte verrijkt.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne luxe keuken

Moderne luxe keuken

Kookeiland met marmerlook werkblad

Kookeiland met marmerlook werkblad

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Open keuken met kookeiland

Open keuken met kookeiland

Ruimtelijke keuken met kookeiland

Ruimtelijke keuken met kookeiland
Leefkeuken met kookeiland

Het kiezen van een nieuwe keuken op maat

Bij Van Manen Keukens begrijpen we dat het kiezen van een nieuwe keuken een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie aan keukens die perfect aansluiten op diverse smaken en levensstijlen. Of u nu gaat voor een moderne, strakke keuken of juist de voorkeur geeft aan een warme, klassieke stijl, wij hebben de ideale keuken voor u.

Begeleiding van A tot Z

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij begeleiden u gedurende het hele proces. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken niet alleen op tijd wordt geleverd, maar ook vakkundig wordt geïnstalleerd, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Kookeiland met hoge keukenkasten - Van Manen Keukens
Moderne keuken met grijze fronten - Van Manen Keukens

Nieuwe keuken kopen bij Van Manen Keukens

Bij Van Manen Keukens is het kopen van uw nieuwe keuken een prettige ervaring. Bezoek onze showroom om onze collectie te bekijken en laat u inspireren door de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenontwerp.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ