Maak een afspraak
Bloemendal in Barneveld

Bloemendal in Barneveld

Bloementuin fase 1a, 2a en 3a: Bloemendal Barneveld bestaat uit 7 woongebieden die zich van elkaar onderscheiden in sfeer en uitstraling. In al deze woongebieden tezamen komen zo’n 1.550 woningen.

Bloemendal in Barneveld

Bloemendal Barneveld bestaat uit 7 woongebieden die zich van elkaar onderscheiden in sfeer en uitstraling. In al deze woongebieden tezamen komen zo’n 1.550 woningen.

Bloementuin fase 1a: Een prachtig groene plek waar je woont te midden van volwassen bomen en sloten. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: 4 vrijstaande woningen, 6 twee onder één kapwoningen, 10 hoekwoningen, 11 tussenwoningen, 4 starterswoningen en 9 levensloopwoningen.

Bloementuin fase 2a: Hier komen in totaal 24 nieuwbouwwoningen. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit 14 hoekwoningen, 2 levensloop-hoekwoningen en 8 woningen met toewijzingscriteria.

Bloementuin fase 3a: Hier komen in totaal 31 nieuwbouwwoningen. Het aanbod is zeer divers en bestaat uit: acht levensloop tussenwoningen, zes levensloop hoekwoningen, vijf levensloop 2 onder 1 kap woningen, vijf 2 onder 1 kap woningen, één levensloop vrijstaande woning , twee tussenwoningen met toewijzingscriteria, twee hoekwoningen, twee tussenwoning en één vrijstaande woning.

De koopwoningen die straks in Bloementuin fase 2a worden gerealiseerd, onderscheiden zich door verschillende structuren, materialen, kleuren en verspringingen in de gevels.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • DD dash MM dash JJJJ
    ** Let op: wij nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.
Josbert - Van Manen Keukens

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ