Maak een afspraak
De Pollux in Veenendaal

De Pollux in Veenendaal

In Dragonder Zuid, nabij het bruisende centrum van Veenendaal, wordt het project De Pollux ontwikkeld. De voormalige basisschool maakt plaats voor 10 moderne woningen. 

De Pollux in Veenendaal

In Dragonder Zuid, nabij het bruisende centrum van Veenendaal, wordt het project De Pollux ontwikkeld. De voormalige basisschool maakt plaats voor 10 moderne woningen.

Het nieuwe plan biedt ook ruimte voor een parkeerhofje en een groenstrook. Twee bestaande bomen worden ingepast in deze groenstrook, zodat u meteen optimaal kunt genieten van de groene omgeving.

De ruime woningen met karakteristieke architectuur worden uitgerust met vele duurzame toepassingen en een flexibele indeling. De verdiepingshoge raampartijen dragen daarnaast zeker bij een aan plezierig woonmilieu.

Heeft u een woning gekocht van het project De Pollux in Veenendaal? Dan praten we graag samen over de invulling van uw keuken.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Let op: wij nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.
VMK-Josbert

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Siemens
Pelgrim
Pitt
Lifestyle
AEG
Smeg
Leight
Liebherr
Pronorm
Wave
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.