Maak een afspraak
Doornsteeg in Nijkerk

Doornsteeg in Nijkerk

Het tweede deel van het nieuwbouwproject Doornsteeg te Nijkerk is de nieuwbouwwijk De Stegen, waarbij 58 woningen worden gebouwd. De wijk wordt geheel aardgasloos en duurzaam en betekent straks optimaal wooncomfort voor iedere woning.

Doornsteeg in Nijkerk

Het tweede deel van het nieuwbouwproject Doornsteeg te Nijkerk is de nieuwbouwwijk De Stegen, waarbij 58 woningen worden gebouwd. De tweede wijk van Doornsteeg ‘De Stegen van Nijkerk’ valt op door het dorpse karakter, noord-zuid gerichte woonstraten met een heldere boomstructuur en de prachtige parkzone. Het park wordt een plek waar u heerlijk kunt ontspannen.

De wijk wordt geheel aardgasloos en duurzaam en betekent straks optimaal wooncomfort voor iedere woning. Het nieuwbouwproject zal bestaan uit vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen, rijwoningen en comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond.

Van Manen Keukens is nauw aan dit project verbonden en werkt samen met de bouwer en andere betrokken partijen. Wij denken dan ook graag met u mee in uw keukenplannen en laten graag onze mogelijkheden zien.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • DD dash MM dash JJJJ
    ** Let op: wij nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.
Josbert - Van Manen Keukens

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ