Maak een afspraak

Ontdek onze Japandi stijl keukens

Bij Van Manen Keukens in Barneveld zijn we trots om u te introduceren in de verfijnde en serene wereld van de Japandi keuken stijl. Deze unieke stijl, die een harmonieuze mix is van Japanse en Scandinavische ontwerpprincipes, combineert het beste van beide werelden: de minimalistische elegantie van Japan en de warme functionaliteit van Scandinavië.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Lichte keuken vol licht en ruimte

Lichte keuken vol licht en ruimte

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook
Ruimtelijke keuken met kookeiland

Wat is de Japandi stijl?

De vraag “Wat is de Japandi keuken stijl?” wordt steeds vaker gesteld door mensen die op zoek zijn naar een stijl die rust en eenvoud uitstraalt. De Japandi keuken stijl kenmerkt zich door een minimalistisch design, natuurlijke materialen en een rustig kleurenpalet. Dit zorgt voor een kalme en uitnodigende keukenomgeving waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Japandi keuken

Een Japandi keuken draait om eenvoud en kwaliteit. De basis van een Japandi keuken bestaat uit strakke lijnen, open ruimtes en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Deze materialen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de minimalistische benadering zorgt voor een opgeruimde en stressvrije omgeving. Bij Van Manen Keukens in Barneveld kunt u kiezen uit diverse ontwerpen die de essentie van de Japandi stijl perfect vangen.

Ruimtelijke keuken met kookeiland
kookeiland met bar hout | Keukeninspiratie

Natuurlijke elementen van de Japandi keuken

In een Japandi keuken vindt u een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. De focus ligt op praktische oplossingen die er ook prachtig uitzien. Denk aan ingebouwde opbergruimtes, slimme indelingen en duurzame materialen. Dit alles draagt bij aan een keuken die niet alleen mooi, maar ook praktisch is.

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens in Barneveld staan we voor kwaliteit en maatwerk. Ons team van ervaren keukenontwerpers helpt u graag bij het realiseren van uw ideale Japandi keuken. Bezoek onze showroom in Barneveld en ontdek hoe de Japandi keuken stijl uw huis kan transformeren.

Moderne zwarte keuken met kookeiland en bar
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ