Maak een afspraak

Ontdek onze keukens met raam

Een keuken met een raam biedt een prachtig uitzicht tijdens het koken, maximaliseert de natuurlijke lichtinval en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Bij Van Manen Keukens begrijpen wij de waarde van een doordachte keukenindeling die functionaliteit combineert met esthetiek, en een keuken voor het raam is daar een perfect voorbeeld van.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad
Leicht keuken met keramiek werkblad - Van Manen Keukens

Voordelen van een keuken met een raam boven het aanrecht

Een keuken met een raam boven het aanrecht biedt talloze voordelen. Het grootste voordeel is de natuurlijke verlichting. Natuurlijk licht maakt de keuken niet alleen energiezuiniger, maar zorgt ook voor een warme, aangename sfeer. Het koken wordt eenvoudiger en aangenamer dankzij de heldere verlichting. Daarnaast biedt een raam boven het aanrecht een prachtig uitzicht, of dit nu een tuin of een stad is. Dit kan een gevoel van rust en inspiratie brengen tijdens het koken.

Design en functionaliteit combineren

Door een raam strategisch boven het aanrecht te plaatsten, kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw keuken. Niet alleen de positie van het raam is belangrijk. Bij het ontwerpen van uw keuken denken onze medewerkers ook aan de functionaliteit van uw droomkeuken. Denk aan slimme opbergoplossingen onder het aanrecht, waardoor de hoeveelheid natuurlijk licht niet wordt beperkt. Welke stijl keuken u ook kiest, bij Van Manen Keuken combineren wij functionaliteit altijd met een passend design.

Zwarte keuken
Moderne keuken met warme sfeer | van Manen Keukens

Praktische overwegingen

Bij het ontwerpen van een keuken met een raam is het belangrijk om rekening te houden met ventilatie en privacy. Goed geplaatste ventilatiesystemen zorgen voor een frisse, geurvrije keuken. Om uw privacy te garanderen, kunt u kiezen voor stijlvolle gordijnen of jaloezieën die eenvoudig te bedienen zijn en perfect bij uw interieur passen.

 

Een keuken met raam bij Van Manen Keukens

Een keuken met een raam boven het aanrecht biedt een perfecte combinatie van licht, uitzicht en functionaliteit. Bij Van Manen Keukens helpen wij u om uw droomkeuken te realiseren. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden om uw keuken te transformeren met een prachtig raam dat uw culinaire ruimte verlicht en verfraait.

Moderne keuken Nijkerk | Van Manen Keukens
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ