Maak een afspraak

Ontdek onze keukens midden in huis

Een keuken midden in huis is meer dan een functionele ruimte; het is het kloppende hart van uw woning. Door de keuken in het midden van uw huis te plaatsen, creëert u een centrale ontmoetingsplek waar gezin en vrienden samenkomen. Deze strategische positionering brengt niet alleen praktische voordelen met zich mee, maar voegt ook een esthetische waarde toe aan uw huis.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad
Wijnklimaatkoelkast in kookeiland

De voordelen van een centrale keuken

Een keuken in het midden van de woning heeft veel voordelen. Ten eerste bevordert het de interactie tussen verschillende woonruimtes. Of u nu in de woonkamer, eetkamer of keuken bent, u blijft altijd in contact met anderen. Dit maakt de keuken het ideale centrum voor sociale activiteiten en dagelijkse interacties.

Daarnaast zorgt een centrale keuken voor een efficiëntere indeling van uw huis. Alle functies en voorzieningen zijn binnen handbereik, wat het koken en serveren van maaltijden makkelijk maakt. Bovendien kunnen kinderen in de buurt spelen of huiswerk maken terwijl u bezig bent in de keuken, wat het gezinsleven bevordert.

Ontwerpopties voor een keuken midden in huis

Bij Van Manen Keukens begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij diverse ontwerpmogelijkheden om uw keuken in het midden van het huis perfect af te stemmen op uw wensen. Overweeg bijvoorbeeld een open keukenconcept, waarbij de keuken naadloos overgaat in de woon- en eetruimte. Dit creëert een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid. Een ander populair ontwerp is de keuken met een kookeiland. Dit biedt extra werkruimte en kan tevens dienen als informele eet- of zitplaats. Een kookeiland in het midden van de keuken zorgt voor een centrale focus en maakt het eenvoudig om rond te lopen en te werken.

Zwarte houtlook woonkeuken - Van Manen Keukens
Keuken blauwstaal met Dekton keukenblad

Stijl en functionaliteit hand in hand

Bij het ontwerpen van een keuken in het midden van de woning is het belangrijk om zowel stijl als functionaliteit in overweging te nemen. Kies voor hoogwaardige materialen en apparatuur die duurzaam en esthetisch aantrekkelijk zijn. Denk aan ingebouwde kasten en slimme opbergoplossingen om uw keuken georganiseerd en opgeruimd te houden. Licht speelt ook een cruciale rol. Goede verlichting zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer. Overweeg het gebruik van hanglampen boven het kookeiland of inbouwspots om de werkgebieden goed te verlichten.

Een keuken midden in huis bij Van Manen Keukens

Een keuken midden in huis is een waardevolle toevoeging aan elke woning. Het bevordert de interactie, verbetert de functionaliteit en draagt bij aan een stijlvolle leefomgeving. Bij Van Manen Keukens helpen wij u graag bij het ontwerpen van een keuken die perfect past bij uw levensstijl en de indeling van uw huis. Kom langs in onze showroom, onze keukenspecialisten helpen u graag verder.

keuken inspiratie keuken u vorm met eiland
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ