Maak een afspraak

Ontdek onze lange keukens

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken is het cruciaal om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. En een ontwerp te maken passend bij de lay-out van uw huis. Voor velen kan het ontwerpen van een lange keuken een uitdaging lijken, maar met de juiste aanpak en slim gebruik van de ruimte, kan een lange keuken juist een prachtige toevoeging zijn aan uw huis.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Kookeiland met bar

Lange rechte keuken

Een lange keuken biedt een scala aan mogelijkheden en is zowel functioneel als stijlvol. Of u nu een gepassioneerde hobby kok bent, een fervente bakker of gewoon graag tijd doorbrengt in de keuken, een lange keuken biedt de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

Lange keuken met werkblad

Eén van de voordelen van een lange keuken is de ruimte voor een uitgebreid werkblad. Zo heeft u voldoende werkruimte om te snijden en allerlei maaltijden voor te bereiden. De lange keuken biedt genoeg slimme opbergoplossingen om elke centimeter van de ruimte goed te benutten. Handig als u voor een smalle lange keuken kiest.

Een andere populaire optie voor een lange keuken is de lange rechte keukenopstelling. Met deze lay-out worden alle belangrijke elementen van de keuken langs één muur geplaatst, wat resulteert in een gestroomlijnde en efficiënte ruimte. Dit is perfect voor mensen die streven naar een overzichtelijke en georganiseerde keuken.

 

Zwarte houtlook woonkeuken - Van Manen Keukens
Moderne keuken met warme sfeer | van Manen Keukens

Materialen en afwerkingen voor een lange keuken

Of u nu gaat voor een smalle lange keuken of een lange rechte keukenopstelling, het is belangrijk om te investeren in hoogwaardige materialen en afwerkingen. Zo zorgt u ervoor dat uw keuken niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Handgrepen vormen bijvoorbeeld de perfecte finishing touch voor uw keukenkasten en voegen een vleugje stijl toe.

Kortom, een lange keuken biedt eindeloze mogelijkheden voor een functioneel en stijlvol ontwerp. Met de juiste lay-out en creativiteit kunt u een keuken creëren die perfect past bij uw levensstijl en behoeften. Of u nu kiest voor een smalle keuken of een lange rechte keukenopstelling!

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ