Maak een afspraak

Ontdek onze parallel keukens

De keuken is het hart van het huis, en het ontwerp ervan is cruciaal voor zowel de functionaliteit als de esthetiek van uw woning. Als u op zoek bent naar een efficiënte keukenindeling, overweeg dan eens de parallelle keuken. Deze keukenopstelling, ook bekend als de dubbele wandopstelling, biedt tal van voordelen en is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Moderne houtlook leefkeuken - Van Manen Keukens

Vorm van een parallel keuken

Een parallelle keuken is een rechthoekige keukenopstelling waarbij twee werkbladen of aanrechten tegenover elkaar zijn geplaatst, vaak parallel aan de muren van de keukenruimte. Dit creëert een gangpad in het midden, waardoor de keuken gemakkelijk toegankelijk is vanuit beide zijden. Het ontwerp maximaliseert de beschikbare werkruimte en biedt een efficiënte indeling voor koken, voorbereiden en opruimen.

Symmetrische opstelling met meer ruimte

Een parallelle keuken biedt diverse voordelen voor uw keukenruimte. Deze keukenindeling maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte met werkbladen aan beide zijden, waardoor u voldoende ruimte heeft om te koken, snijden en schoonmaken zonder veel verplaatsingen. De symmetrische opstelling zorgt voor een gestroomlijnde werkstroom, waarbij u eenvoudig van de ene kant naar de andere kunt bewegen, wat de efficiëntie tijdens het koken verbetert. Bovendien biedt de parallelle keuken veel werkruimte, wat vooral handig is als u regelmatig grote maaltijden bereidt of vaak gasten ontvangt. De muren aan beide zijden van de parallelle keuken kunnen worden benut voor kasten en opslagruimte, waardoor u al uw keukengerei en ingrediënten gemakkelijk kunt organiseren.

Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens
Strakke moderne keuken | Van Manen Keukens

Ruimte voor een parallel keuken

Deze veelzijdige keukenindeling is ook geschikt voor diverse keukengroottes, of u nu een ruime keuken of een compacte keukenruimte heeft. Ongeacht de grootte van uw keuken, kan een parallelle opstelling worden aangepast aan verschillende afmetingen om aan uw behoeften te voldoen.

De parallelle keuken is een veelzijdige en efficiënte keukenindeling die geschikt is voor allerlei soorten huishoudens. Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor uw kleine keuken of een ruime kookruimte wilt optimaliseren, de parallelle keuken biedt tal van voordelen voor een functionele en stijlvolle keukenervaring.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ