Maak een afspraak

Ontdek onze rechte keukens van 3 meter

Bent u op zoek naar een functionele en stijlvolle keuken die perfect past in uw ruimte? Bij Van Manen Keukens hebben we precies wat u zoekt – rechte keukens van 3 meter. Of u nu een compacte keukenruimte heeft of gewoon de voorkeur geeft aan een strakke en gestroomlijnde indeling, onze collectie rechte keukens biedt de ideale oplossing voor elke woning.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Lichte keuken vol licht en ruimte

Lichte keuken vol licht en ruimte

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook
Blauwe keukens

Ruimtebesparend en stijlvol

Een rechte keuken is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een efficiënte indeling zonder in te leveren op stijl. Met zijn lineaire ontwerp biedt een rechte keuken maximale bruikbare ruimte binnen een compacte footprint, waardoor het perfect is voor kleinere keukenruimtes of open plattegronden. Bij Van Manen Keukens begrijpen we de behoefte aan functionaliteit en uitstraling, daarom hebben we een uitgebreide selectie van rechte keukens van 3 meter samengesteld die aan al uw eisen voldoen.

Rechte keuken 3 meter

Een keuken van 3 meter is de ideale oplossing voor woningen met beperkte ruimte of voor diegenen die op zoek zijn naar een efficiënte indeling zonder in te boeten aan functionaliteit. Met onze rechte keukens van 3 meter kunt u alle essentiële keukenapparatuur en opslagruimte op een gestroomlijnde en overzichtelijke manier organiseren, waardoor u optimaal gebruik maakt van elke centimeter.

sfeervolle donkere L-vorm keuken
Van Manen Keukens in Barneveld

Ontdek uw perfecte keuken bij Van Manen Keukens

Bij Van Manen Keukens streven we ernaar om uw keukenervaring zo naadloos mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een rechte keuken, een keuken van 3 meter of een andere maatwerkoplossing, ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte keuken die past bij uw levensstijl, smaak en budget. Bezoek onze showroom of neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ