Maak een afspraak

Ontdek onze rechte keukens van 5 meter

Op zoek naar de perfecte keukenoplossing voor een ruime en strakke uitstraling? Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van onze rechte keukens van 5 meter bij Van Manen Keukens. Met ons uitgebreide assortiment bieden we de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk oogt.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Zwart met goud keuken

Ontdek uw rechte keuken

Een rechte keuken van 5 meter lang is een uitstekende keuze voor wie graag voldoende werkruimte en opbergruimte in de keuken wil hebben. Bij Van Manen Keukens begrijpen we het belang van een goed doordachte indeling en daarom bieden we een scala aan mogelijkheden om uw keuken volledig naar uw wensen aan te passen.

Rechte keukens 5 meter

Met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw rechte keuken van 5 meter lang niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook duurzaam en praktisch in gebruik is. Of u nu graag kookt voor een groot gezelschap of juist geniet van intieme diners, onze keukens bieden u de ruimte en functionaliteit die u nodig heeft.

Grijze keuken met kookeiland
Moderne keuken - Van Manen Keukens

Uw ideale keuken

Kortom, bent u op zoek naar een rechte keuken van 5 meter lang die niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol en duurzaam? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment bij Van Manen Keukens en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ