Maak een afspraak

Ontdek onze Wabi Sabi keukens

Bij Van Manen Keukens in Barneveld begrijpen we dat een keuken meer is dan alleen een functionele ruimte. De Wabi Sabi keuken stijl biedt een unieke benadering die perfect past bij degenen die schoonheid vinden in eenvoud en imperfectie. Deze stijl, geïnspireerd door een eeuwenoude Japanse filosofie, benadrukt de kunst van het onvolmaakte en het omarmen van de natuurlijke wereld.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Lichte keuken vol licht en ruimte

Lichte keuken vol licht en ruimte

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook
betonlook aanrechtblad keuken

Wat is de Wabi Sabi keuken stijl?

Als u zich afvraagt: “Wat is de Wabi Sabi keuken stijl?”, dan is het antwoord eenvoudig maar diepgaand. De Wabi Sabi keuken stijl draait om het waarderen van de schoonheid van natuurlijke materialen en het accepteren van de imperfecties die daarmee gepaard gaan. Deze stijl omarmt rustieke eenvoud en authentieke elementen, wat resulteert in een keuken die warmte, karakter en een gevoel van sereniteit uitstraalt.

Wabi Sabi keuken

Een Wabi Sabi keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en keramiek. Deze materialen worden vaak in hun meest ruwe en pure vorm gebruikt, waardoor de natuurlijke texturen en onvolkomenheden zichtbaar blijven. Dit geeft de keuken een rustieke en organische uitstraling. Bij Van Manen Keukens in Barneveld hebben we een breed scala aan ontwerpen die de essentie van de Wabi Sabi stijl perfect weergeven.

Lichte keuken met bar
massief eiken bar in zachte pasteltinten

Authentieke elementen

In een Wabi Sabi keuken worden imperfecties niet verborgen, maar juist gevierd. Krassen, scheuren en oneffenheden worden gezien als een deel van het verhaal en de geschiedenis van de materialen. Dit zorgt voor een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van authenticiteit en diepgang biedt. Bij Van Manen Keukens helpen we u graag bij het creëren van een Wabi Sabi keuken die past bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens in Barneveld staan we voor kwaliteit en maatwerk. Ons team van ervaren keukenontwerpers begeleidt u graag bij het realiseren van uw ideale Wabi Sabi keuken. Bezoek onze showroom en ontdek hoe de Wabi Sabi keuken stijl uw huis kan verrijken.

Keuken met kookeiland
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ