Maak een afspraak
Wonen en werken in de keuken
Meer foto's

Wonen en werken in de keuken

Sylvia en Gerlof zijn niet onbekend met Van Manen Keukens in Barneveld. Al eerder kochten ze bij Van Manen een openhaard. Toen ze opnieuw een openhaard wilden kopen, besloten ze meteen de zaak door te lopen voor een nieuwe keuken. Met hun verbouwplannen om bijvoorbeeld een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken, waren ze bij Van Manen aan het goede adres. Heel prettig was ook dat hun wensen en ideeën vertaald werden in een uitstekend ontwerp. ‘Ik weet precies wat ik wil en ook nu was het fijn dat mijn wensen goed in kaart (3D) werden gebracht’, aldus Sylvia.

Prachtige materialen
Vooral de combinatie van materialen valt bij Sylvia in de smaak. ‘Hout en metaal maken de keuken tot een bijzonder object.’ Aan het exclusieve werkblad bereidt Sylvia met veel plezier heerlijke gerechten. Ze maakt daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de airfryer, de inductiekookplaat met wokbrander en de oven. ‘Ik ben verder ontzettend content met de Quooker’, zegt Sylvia over de kokendwaterkraan.

Fijne plek in huis
De keuken is heel uitnodigend om naast het kokkerellen gezellig aan te schuiven voor een hapje en een drankje. ‘Tevens zit ik graag aan tafel met mijn laptop. Het is een prettige plaats om te werken’, zegt Sylvia. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien, biedt voldoende werk- én bergruimte en is ook nog eens een fijne plek in huis. ‘We zijn tevreden met het resultaat’, aldus Sylvia.

Stijl Modern /
Vorm T-vorm / Eiland
Kleur Grijs / Bruin
Koken Inductie
Afspraak maken?
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Bart-Jan!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Bart-Jan
Siemens
BOSCH
Dekker
Doeco
Pelgrim
ETNA
Gaggenau
Liebherr
Pronorm
Miele