#Dekton #Quooker #gashaard #Keyla #Notenhout #Siemens #Novy #Atag
Wonen en werken in de keuken

Wonen en werken in de keuken

Sylvia en Gerlof zijn niet onbekend met Van Manen Keukens in Barneveld. Al eerder kochten ze bij Van Manen een openhaard. Toen ze opnieuw een openhaard wilden kopen, besloten ze meteen de zaak door te lopen voor een nieuwe keuken. Met hun verbouwplannen om bijvoorbeeld een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken, waren ze bij Van Manen aan het goede adres. Heel prettig was ook dat hun wensen en ideeën vertaald werden in een uitstekend ontwerp. ‘Ik weet precies wat ik wil en ook nu was het fijn dat mijn wensen goed in kaart (3D) werden…

Lees meer

Sylvia en Gerlof zijn niet onbekend met Van Manen Keukens in Barneveld. Al eerder kochten ze bij Van Manen een openhaard. Toen ze opnieuw een openhaard wilden kopen, besloten ze meteen de zaak door te lopen voor een nieuwe keuken. Met hun verbouwplannen om bijvoorbeeld een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken, waren ze bij Van Manen aan het goede adres. Heel prettig was ook dat hun wensen en ideeën vertaald werden in een uitstekend ontwerp. ‘Ik weet precies wat ik wil en ook nu was het fijn dat mijn wensen goed in kaart (3D) werden gebracht’, aldus Sylvia.

Prachtige materialen
Vooral de combinatie van materialen valt bij Sylvia in de smaak. ‘Hout en metaal maken de keuken tot een bijzonder object.’ Aan het exclusieve werkblad bereidt Sylvia met veel plezier heerlijke gerechten. Ze maakt daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de airfryer, de inductiekookplaat met wokbrander en de oven. ‘Ik ben verder ontzettend content met de Quooker’, zegt Sylvia over de kokendwaterkraan.

Fijne plek in huis
De keuken is heel uitnodigend om naast het kokkerellen gezellig aan te schuiven voor een hapje en een drankje. ‘Tevens zit ik graag aan tafel met mijn laptop. Het is een prettige plaats om te werken’, zegt Sylvia. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien, biedt voldoende werk- én bergruimte en is ook nog eens een fijne plek in huis. ‘We zijn tevreden met het resultaat’, aldus Sylvia.

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
‘We zijn blij met onze keuken van Van Manen Keukens omdat alles werkt naar behoren. Hij bevalt ons uitstekend.’ Sylvia & Gerlof
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken
Wonen en werken in de keuken