Maak een afspraak
Wonen en werken in de keuken
Meer foto's

Wonen en werken in de keuken

Sylvia en Gerlof zijn niet onbekend met Van Manen Keukens in Barneveld. Al eerder kochten ze bij Van Manen een openhaard. Toen ze opnieuw een openhaard wilden kopen, besloten ze meteen de zaak door te lopen voor een nieuwe keuken. Met hun verbouwplannen om bijvoorbeeld een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken, waren ze bij Van Manen aan het goede adres. Heel prettig was ook dat hun wensen en ideeën vertaald werden in een uitstekend ontwerp. ‘Ik weet precies wat ik wil en ook nu was het fijn dat mijn wensen goed in kaart (3D) werden gebracht’, aldus Sylvia.

Prachtige materialen
Vooral de combinatie van materialen valt bij Sylvia in de smaak. ‘Hout en metaal maken de keuken tot een bijzonder object.’ Aan de zwarte keuken met houten blad bereidt Sylvia met veel plezier heerlijke gerechten. Ze maakt daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de airfryer, de inductiekookplaat met wokbrander en de oven. ‘Ik ben verder ontzettend content met de Quooker’, zegt Sylvia over de kokendwaterkraan.

Fijne plek in huis
De T vorm keuken is heel uitnodigend om naast het kokkerellen gezellig aan te schuiven voor een hapje en een drankje. ‘Tevens zit ik graag aan tafel met mijn laptop. Het is een prettige plaats om te werken’, zegt Sylvia. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien, biedt voldoende werk- én bergruimte en is ook nog eens een fijne plek in huis. ‘We zijn tevreden met het resultaat’, aldus Sylvia.

Lees meer
Stijl Modern / Industrieel
Vorm T-vorm / Eiland
Kleur Grijs / Bruin
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Rijk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ