Maak een afspraak
Wonen en werken in de keuken
Meer foto's

Wonen en werken in de keuken

Sylvia en Gerlof zijn niet onbekend met Van Manen Keukens in Barneveld. Al eerder kochten ze bij Van Manen een openhaard. Toen ze opnieuw een openhaard wilden kopen, besloten ze meteen de zaak door te lopen voor een nieuwe keuken. Met hun verbouwplannen om bijvoorbeeld een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken, waren ze bij Van Manen aan het goede adres. Heel prettig was ook dat hun wensen en ideeën vertaald werden in een uitstekend ontwerp. ‘Ik weet precies wat ik wil en ook nu was het fijn dat mijn wensen goed in kaart (3D) werden gebracht’, aldus Sylvia.

Prachtige materialen
Vooral de combinatie van materialen valt bij Sylvia in de smaak. ‘Hout en metaal maken de keuken tot een bijzonder object.’ Aan het exclusieve werkblad bereidt Sylvia met veel plezier heerlijke gerechten. Ze maakt daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de airfryer, de inductiekookplaat met wokbrander en de oven. ‘Ik ben verder ontzettend content met de Quooker’, zegt Sylvia over de kokendwaterkraan.

Fijne plek in huis
De keuken is heel uitnodigend om naast het kokkerellen gezellig aan te schuiven voor een hapje en een drankje. ‘Tevens zit ik graag aan tafel met mijn laptop. Het is een prettige plaats om te werken’, zegt Sylvia. Zo is de keuken van alle gemakken voorzien, biedt voldoende werk- én bergruimte en is ook nog eens een fijne plek in huis. ‘We zijn tevreden met het resultaat’, aldus Sylvia.

Stijl Modern /
Vorm T-vorm / Eiland
Kleur Grijs / Bruin
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Rijk
Gaggenau
Pronorm
Franke
Dekker
BOSCH
Neff
Siemens
Doeco
Smeg
ATAG
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.