Maak een afspraak
Showroom keukens
  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Showroom keukens

Er valt zoveel te beleven in onze showroom keukens

Welkom in onze showroom vol keukens in Barneveld! Neem uitgebreid de tijd voor een retourtje Barneveld want er valt genoeg te beleven. Wij onthalen u met een verse espresso in ons restaurant. Komt u op zaterdag, dan hoeft u niet voor het eten thuis te zijn. Onze kok bereidt dan lekkere gerechten en als gast kunt u gewoon aanschuiven. Hebben we doordeweeks een goed gesprek en is het inmiddels lunchtijd? Dan regelen we een broodje voor u. Dat voelt goed… Zullen we aan tafel gaan?

In onze showroom vindt u tal van keukenopstellingen in verschillende prijsklassen en stijlen. Dat is handig: zo kunt u samen met onze adviseur bepalen wat u aanspreekt. In ons Inspiration Centre laten we zien hoe een keuken onderdeel vormt van een sfeervol interieur. U ziet hier drie sfeerwerelden. Drie keukens in een huiselijke omgeving: strak landelijk, hypermodern en strak klassiek. In dit Inspiration Centre ontstaat al gauw een goed gesprek over wat u belangrijk vindt aan uw interieur – of juist niet.

Krijg een impressie van onze showroom keukens

Uw nieuwe keuken realistisch in beeld

Als het om uw wensen gaat, blijven we niet praten. We gaan gewoon meteen een keuken ontwerpen voor u. Terwijl u bij onze adviseur aan tafel zit, tekent hij uw keuken. U maakt samen de keuzes, en op een groot tv-scherm ziet u het resultaat. Een levensechte, driedimensionale weergave van uw nieuwe keuken. U kunt zich precies voorstellen hoe uw keuken er straks uitziet.

Onze showroom in het WoonThemaCentrum

Onze keukenspeciaalzaak maakt onderdeel uit van het WoonThemaCentrum. U vindt onder hetzelfde dak in totaal 7.000 m2. Keukens, haarden en kachels, badkamers, parketvloeren, meubelen, slaapkamers en zonwering. U zou niet de eerste zijn die samen met de bedrijven in het WoonThemaCentrum zijn interieur compleet inricht. Da’s prettig samenwerken.

Parkeren en opladen keukenshowroom Barneveld

U kunt bij ons gratis parkeren, gewoon voor de deur. Natuurlijk hebben wij ook oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen.

Adres: Doctor Willem Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ