Maak een afspraak
Van Manen Keukens: een ijzersterke partij in Nieuwbouwprojecten!

Van Manen Keukens: een ijzersterke partij in Nieuwbouwprojecten!

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Van Manen Keukens: een ijzersterke partij in Nieuwbouwprojecten!

Dat Van Manen Keukens al jarenlang een bewezen partner is als het gaat om de realisatie van kwalitatief goede nieuwbouw keukens is algemeen bekend. Daarom gingen wij naar Nijkerk, waar eind vorig jaar Bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen project Doornsteeg fase 2B opleverde.
Project Doornsteeg is een echte woonwijk waar je heerlijk woont, samen met de buren, in een huis dat ‘eigen’ voelt. Het is een wijk met oog voor detail en vakmanschap. De diversiteit in architectuur, de afwisseling van rij-woningen en tweekappers in combinatie met beleving maken de wijk tot een kleinschalige en levendige buurt.

We bezochten een vijftal klanten van ons die stuk voor stuk dit beaamden en inmiddels de keuken een aantal maanden in gebruik hadden. We hebben een beeldenreeks van alle vijf op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook divers, met elk een unieke beleving. Variërend van sober tot strak, van alleen functioneel tot een complete woonkeuken met eiland; in een diversiteit aan kleuren en materiaal, maar met één duidelijke overeenkomst: de 100% tevredenheid over het hele keukentraject van ontwerp tot en met de oplevering.


”Van Manen Keukens, samen met Bouwbedrijf Van de Kolk een prima mix van samenwerken, vaste aanspreekpunten, het kán gelukkig nog anno 2023!’’

”Wij dachten omdat wij financieel niet hoog konden springen de keuken bij een keukenknaller te moeten kopen omdat Van Manen Keukens wel te hoog zou uitkomen. Toch een afspraak gemaakt en eerlijk verteld hoe onze vlag ervoor stond. Er werd met ons meegedacht in materiaal en budget. Resultaat: voor ons een dijk van een keuken, vlekkeloos traject van tekeningen, bevestigingen en plaatsing. Bovendien was het bedrag zelfs ietsje lager dan zo’n keukenstunter.”

“Je kan zien dat Bouwbedrijf Van de Kolk en Van Manen Keukens al een jarenlange en bewezen samenwerking hebben. De afspraken nakomen, de afstemming van leidingwerk, de planning, het meten en het plaatsen door vakbekwame mensen, ja die meerwaarde daarvan is onbetaalbaar; en ook na oplevering worden die kleine servicepuntjes gewoon gezamenlijk opgelost!”

 

Uw nieuwbouwwoning? Onze keuken!

Steeds meer projectontwikkelaars, aannemers en makelaars vragen ons om de keukens van hun (nieuw)bouwprojecten te verzorgen. Inmiddels hebben wij bewoners door heel Nederland geholpen aan een keuken in hun nieuwbouwwoning.

Ons kiezen als project-keukenleverancier levert u een heel scala aan voordelen op. Wij kennen alle eisen, randvoorwaarden en beperkingen, houden rekening met de projectplanning en bieden bovendien extra aantrekkelijke voorwaarden. Doe er uw voordeel mee! Onze keukenspecialisten denken graag mee met de keuken waar u heel lang gelukkig mee zal zijn. Maak eenvoudig een afspraak of bezoek gelijk onze keukenzaak in Barneveld.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ