Maak een afspraak
Dit zijn de trends in composiet aanrechtbladen

Dit zijn de trends in composiet aanrechtbladen

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

In de zoektocht naar een duurzame, persoonlijke keuken is het aanrechtblad een cruciaal element. Het bladmateriaal composiet is hiervoor een perfecte basis. Composiet aanrechtbladen gaan jarenlang mee dankzij de samenstelling van natuurlijke materialen en zijn daarbij verkrijgbaar in talloze mogelijkheden. Wij laten u inspireren door de meest populairste composiet aanrechtbladen op dit moment: de elegantie van lichte kleuren met marmeraderen, de industriële charme van betonlook en de rustgevende aardse sfeer van warme zandtinten.

Marmer composiet aanrechtblad

We starten met de meest trending keuze van dit moment: een composiet keukenblad in een lichte kleur met marmerader. De keuze voor lichte kleuren brengt een gevoel van luchtigheid en frisheid in uw keuken, waardoor u een uitnodigende sfeer creëert. Een lichte kleur composiet wordt naar een hoger niveau getild door subtiele marmeraders. Het patroon voegt verfijning en klasse toe, wat zorgt voor een elegant contrast. Wilt u zich wanen in een tijdloze en smaakvolle keuken? Overweeg dan een composiet keukenblad in een lichte kleur met marmerader. Laat u zich hieronder eens inspireren.

Composiet marmerlook werkblad

Betonlook composiet aanrechtblad

Daarnaast zien wij een opkomst bij composiet aanrechtbladen met een betonlook. Een betonlook is een duurzame vervanger voor traditioneel beton, dat vaak gevoelig is voor barsten en scheuren. Een betonlook composiet aanrechtblad heeft, net zoals gewoon beton, een industriële charme. Maar met dit slimme alternatief heeft u geen zorgen over onderhoud. Een betonlook aanrechtblad geeft een moderne, stoere uitstraling. Kiest u voor een perfecte balans tussen een robuuste stijl en functionaliteit, dan kiest u voor een betonlook composiet aanrechtblad.

Kookeiland met hoge wandkastenKeukeninspiratie kookeiland met houten bar

Warme zandtinten composiet aanrechtblad

Als derde zien wij een trend, die niet onopgemerkt voorbijgaat: warme zandtinten in composiet aanrechtbladen. Deze keuze omarmt rust, voor een gevoel van comfort in uw keuken. Een warm zandpalet heeft een tijdloze aantrekkingskracht en biedt een veelzijdige basis voor uiteenlopende interieurstijlen: minimalistisch, natuurlijk of zelfs mediterraans. Ondanks de rustige kleur, is het de perfecte basis om uiteindelijk een uitnodigende sfeer te creëren.

Hierop moet u letten bij de aanschaf van een aanrechtblad

Bent u er nog niet helemaal uit welk soort composiet aanrechtblad past bij uw persoonlijke leefsituatie? Zo’n grote keuze is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Bij Van Manen Keukens kijken wij graag eerst naar uw eigen voorkeuren. Wilt u veel contrast, eenzelfde kleur of juist een warme combinatie in uw keuken? Vervolgens stemmen wij passende keukenfronten af op uw keuze voor aanrechtblad. Niet onbelangrijk is ook rekening te houden met de grootte van uw keukenruimte. Een overdaad aan textuur in een kleine keuken kan overweldigend zijn. Een ruimere keuken biedt daarentegen weer meer mogelijkheden tot patronen.

zwart kookeiland met marmerlook werkblad

Composiet aanrechtbladen bij Van Manen Keukens

Onze deskundigen bij Van Manen Keukens helpen u graag bij het vinden van de juiste balans voor uw unieke keukenruimte met een composiet aanrechtblad. Laat u zich inspireren in onze keukenzaak in Barneveld. Maak eenvoudig online een afspraak en ontdek wat u belangrijk en stijlvol vindt.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ