Maak een afspraak
Waarom BioFresh uw etenswaren langer vers én gezond houdt

Waarom BioFresh uw etenswaren langer vers én gezond houdt

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Groente, fruit en vleeswaren tot drie keer langer vers bewaren dan u gewend bent, met behoud van mineralen? Dankzij de Liebherr met BioFresh staat u garant voor superlange versheid door het perfecte klimaat in uw koelkast. In deze blog delen wij het geheim van BioFresh en haar voordelen op het gebied van versheid, smaak, milieu én uw portemonnee. 

Levensmiddelen vers bewaren met BioFresh

Verse en gezonde levensmiddelen behouden begint bij het bewaren onder perfecte en specifieke omstandigheden in uw koelkast. Wist u dat groente een ander klimaat wenst dan bijvoorbeeld vis? Daarom kent BioFresh afzonderlijke zones met de juiste omstandigheid voor elk type etenswaar.

Zo is de HydroSafe ideaal voor voedsel met een hoog vochtigheidsgraad, zoals groente en fruit. Voedsel met een laag vochtigheidsgraad bewaart u in de DrySafe, voor vis, vlees en zuivelproducten.

Dankzij de optimale klimaatomstandigheden van BioFresh brengt de koelkast vele voordelen met zich mee op het gebied van versheid, smaak, milieu, maar ook uw portemonnee.

Geniet langer van uw levensmiddelen

Ten eerste geniet u met BioFresh langer van uw levensmiddelen. Dankzij de vershoudtechnologieën blijven diverse etenswaren tot drie keer langer vers. Dit is in vergelijking met een normaal koelgedeelte. Een stuk groente zoals prei blijft tot wel 29 dagen vers, in plaats van 7 dagen in een reguliere koeling. Voor melk garandeert BioFresh een versheid tot 12 dagen, in plaats van slechts 3 dagen die u gewend bent.

Optimaal behoud van vitamines en smaak

BioFresh zorgt niet alleen voor een langere versheid, maar ook voor het behoud van vitamines. Belangrijke voedingsstoffen gaan niet verloren. Dankzij het optimale klimaat geniet u iedere dag van vitamines en mineralen. Daarbij houden de heerlijkste smaken van uw etenswaren stand. Dankzij BioFresh blijft uw salade knapperig, kaas aromatisch of bramen uit eigen tuin sappig.

Goed voor milieu en portemonnee

Hoe vaak moet u momenteel voedsel weggooien, omdat het niet meer vers is? Met BioFresh blijven levensmiddelen langer goed. Hierdoor kunt u dagelijks genieten van verse producten, zonder dat deze al snel belanden bij uw groenteafval. Onnodig weggooien van voedsel wordt verleden tijd. Met het voorkomen van voedselverspilling draagt u daarbij gelijk een steentje bij aan een beter milieu.

Hebt u interesse in deze Liebherr koelkast met BioFresh voor het langer vers houden van uw levensmiddelen? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Barneveld voor het bespreken van deze innovatieve vershoudtechnologie. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ