Maak een afspraak
Marmer terug in de keuken

Marmer terug in de keuken

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Marmer

Van Manen Keukens houdt de trends goed in de gaten. Marmer is één van de keukentrends die erg in trek is. Door alle designmerken werd deze trend in Milaan bevestigd.

De unieke kleur van deze natuurteen siert meerdere onderdelen van het huis. Zo past marmer erg mooi in een badkamer, keuken of als blad van een salontafel, eettafel etc. Luxe materialen worden steeds vaker in het interieur van woningen gebruikt. Zo zijn er echt marmeren onderdelen binnen en huis. Ook is marmer als replica product verkrijgbaar. Dit is identiek aan echt marmer waar enkel een ander prijskaartje aan hangt. Ongeacht het budget, de trend kan door ieder in huis worden gehaald.

Beton in de keuken

Beton is een ander duurzaam materiaal dat vanuit de architectuur in de keuken terecht is gekomen. Een aanrechtblad of een gietvloer van beton is erg in trek en wordt veel in industriële stijl gebruikt. Veel ontwerpers uit verschillende gebieden werken met dit materiaal. Ontwerpen met verschillende materialen in één onderwerp is een trend die veel wordt gebruikt. Zo worden in de keuken materialen als beton, authentieke tegels en zwart metaal veel gebruikt. Houten keukenkastjes in combinatie met een koperen of zwart/matte kraan en betonnen aanrechtblad creëert een geweldige industriële en moderne keuken.

Wilt u ook de ideale keuken ontwerpen, maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Hillstones
Gaggenau
Pitt
AEG
Pronorm
Doeco
ETNA
Arte
Quooker
Smeg
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.