Maak een afspraak
Marmer terug in de keuken

Marmer terug in de keuken

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Marmer

Van Manen Keukens houdt de trends goed in de gaten. Marmer is één van de keukentrends die erg in trek is. Door alle designmerken werd deze trend in Milaan bevestigd.

De unieke kleur van deze natuurteen siert meerdere onderdelen van het huis. Zo past marmer erg mooi in een badkamer, keuken of als blad van een salontafel, eettafel etc. Luxe materialen worden steeds vaker in het interieur van woningen gebruikt. Zo zijn er echt marmeren onderdelen binnen en huis. Ook is marmer als replica product verkrijgbaar. Dit is identiek aan echt marmer waar enkel een ander prijskaartje aan hangt. Ongeacht het budget, de trend kan door ieder in huis worden gehaald.

Beton in de keuken

Beton is een ander duurzaam materiaal dat vanuit de architectuur in de keuken terecht is gekomen. Een aanrechtblad of een gietvloer van beton is erg in trek en wordt veel in industriële stijl gebruikt. Veel ontwerpers uit verschillende gebieden werken met dit materiaal. Ontwerpen met verschillende materialen in één onderwerp is een trend die veel wordt gebruikt. Zo worden in de keuken materialen als beton, authentieke tegels en zwart metaal veel gebruikt. Houten keukenkastjes in combinatie met een koperen of zwart/matte kraan en betonnen aanrechtblad creëert een geweldige industriële en moderne keuken.

Wilt u ook de ideale keuken ontwerpen, maak vrijblijvend een afspraak voor advies.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ