Marmer terug in de keuken

Marmer

Van Manen Keukens houdt de trends goed in de gaten. Marmer is één van de keukentrends die erg in trek is. Door alle designmerken werd deze trend in Milaan bevestigd.

De unieke kleur van deze natuurteen siert meerdere onderdelen van het huis. Zo past marmer erg mooi in een badkamer, keuken of als blad van een salontafel, eettafel etc. Luxe materialen worden steeds vaker in het interieur van woningen gebruikt. Zo zijn er echt marmeren onderdelen binnen en huis. Ook is marmer als replica product verkrijgbaar. Dit is identiek aan echt marmer waar enkel een ander prijskaartje aan hangt. Ongeacht het budget, de trend kan door ieder in huis worden gehaald.

Beton in de keuken

Beton is een ander duurzaam materiaal dat vanuit de architectuur in de keuken terecht is gekomen. Een aanrechtblad of een gietvloer van beton is erg in trek en wordt veel in industriële stijl gebruikt. Veel ontwerpers uit verschillende gebieden werken met dit materiaal. Ontwerpen met verschillende materialen in één onderwerp is een trend die veel wordt gebruikt. Zo worden in de keuken materialen als beton, authentieke tegels en zwart metaal veel gebruikt. Houten keukenkastjes in combinatie met een koperen of zwart/matte kraan en betonnen aanrechtblad creëert een geweldige industriële en moderne keuken.

Wilt u ook de ideale keuken ontwerpen, maak vrijblijvend een afspraak voor advies.