Maak een afspraak
Intuïtieve verlichting van Jansen en de Bont

Intuïtieve verlichting van Jansen en de Bont

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Technologie wordt steeds verder ontwikkeld en zijn er steeds meer mogelijkheden. Dit geldt ook voor keuken lampen, er bestaan namelijk design lampen die je kunt bedienen door middel van handgebaren. In de showroom van Van Manen Keukens is deze speciale intuïtieve verlichting van Jansen & de Bont te zien. De collectie van Jansen & de Bont verlichting bestaat uit drie unieke producten, elk voor een ander soort keuken. Benieuwd naar hoe jij de juiste keukenverlichting kiest? Lees dan snel verder.

Shelf

 

De Shelf is een elegant planchet samengevoegd met led-verlichting op gebaar. Het Shelf wandmodel is ontworpen voor de moderne keuken zonder bovenkasten. Hierdoor zorgt het minimalistische ontwerp voor een mooi silhouet aan de muur. Naast extra ruimte voor de accessoires biedt de Shelf optimale verlichting op het werkblad. Deze functionele led-verlichting zit aan de onderkant van de Shelf. Heb je dit functionele licht op je werkblad niet meer nodig? Dan schakel je het licht gemakkelijk met een handgebaar over naar sfeerverlichting aan de bovenzijde van de Shelf. De Shelf is beschikbaar in de Gesture Control (GC) en de Gesture Control Premium variant (GC Premium).

Wall

 

De Wall is een design werkblad met verlichting op gebaarbediening. Valt je keuze wel op bovenkasten of wil je strakke wandverlichting in jouw keuken? Dan is de Wall de beste oplossing. Deze verlichting kun je ook zonder knop, app of afstandsbediening aan- en uit swipen. Daardoor is deze verlichting ook simpel te wisselen van werk- naar sfeerverlichting in verschillende kleuren. De lichtsetting van de Wall bepaal jij helemaal zelf, dit kan fel naar beneden op je werkblad zijn, maar ook gedimd met een sfeervolle kleur. Voor iedere situatie is er een bijpassende lichtsetting. De Wall is beschikbaar in de Gesture Control variant.

Pendant

Het derde unieke product uit de collectie van Jansen & de Bont is de Pendant. De next generation hanglamp met verlichting aan de bovenkant en onderkant van de lamp en werkt op gebaren. De Pendant heeft een Gesture Control bediening en is speciaal gemaakt voor boven je bar, kookeiland of eettafel. Daarmee heb je strak vormgegeven verlichting in je keuken die je met handgebaar bestuurt. Er is de mogelijkheid voor functionele verlichting op tafel en met een simpel handgebaar kun je de verlichting naar boven verplaatsen als sfeerverlichting. De Pendant zorgt voor een mooie toevoeging aan jouw keuken.

Van Manen Keukens verlichting op gebaar

Wil jij nou ook deze intuïtieve verlichting van Jansen en de Bont in jouw keuken hebben hangen? Of ben je benieuwd naar hoe deze verlichting in het echt werkt? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld of maak vrijblijvend een afspraak.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ