Maak een afspraak
Intuïtieve verlichting: Licht aan met één handgebaar

Intuïtieve verlichting: Licht aan met één handgebaar

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Technologie wordt steeds verder ontwikkeld en zijn er steeds meer mogelijkheden. Dit geldt ook voor keuken lampen, er bestaan namelijk design lampen die je kunt bedienen door middel van handgebaren. In de showroom van Van Manen Keukens is deze speciale intuïtieve verlichting van Jansen & de Bont te zien. De collectie van Jansen & de Bont bestaat uit drie unieke producten, elk voor een ander soort keuken.

Shelf

 

De Shelf is een elegant planchet samengevoegd met led-verlichting op gebaar. Het Shelf wandmodel is ontworpen voor de moderne keuken zonder bovenkasten. Hierdoor zorgt het minimalistische ontwerp voor een mooi silhouet aan de muur. Naast extra ruimte voor de accessoires biedt de Shelf optimale verlichting op het werkblad. Deze functionele led-verlichting zit aan de onderkant van de Shelf. Heb je dit functionele licht op je werkblad niet meer nodig? Dan schakel je het licht gemakkelijk met een handgebaar over naar sfeerverlichting aan de bovenzijde van de Shelf. De Shelf is beschikbaar in de Gesture Control (GC) en de Gesture Control Premium variant (GC Premium).

Wall

 

De Wall is een design werkblad met verlichting op gebaarbediening. Valt je keuze wel op bovenkasten of wil je strakke wandverlichting in jouw keuken? Dan is de Wall de beste oplossing. Deze verlichting kun je ook zonder knop, app of afstandsbediening aan- en uit swipen. Daardoor is deze verlichting ook simpel te wisselen van werk- naar sfeerverlichting in verschillende kleuren. De lichtsetting van de Wall bepaal jij helemaal zelf, dit kan fel naar beneden op je werkblad zijn, maar ook gedimd met een sfeervolle kleur. Voor iedere situatie is er een bijpassende lichtsetting. De Wall is beschikbaar in de Gesture Control variant.

Pendant

 

Het derde unieke product uit de collectie van Jansen & de Bont is de Pendant. De next generation hanglamp met verlichting aan de bovenkant en onderkant van de lamp en werkt op gebaren. De Pendant heeft een Gesture Control bediening en is speciaal gemaakt voor boven je bar, kookeiland of eettafel. Daarmee heb je strak vormgegeven verlichting in je keuken die je met handgebaar bestuurt. Er is de mogelijkheid voor functionele verlichting op tafel en met een simpel handgebaar kun je de verlichting naar boven verplaatsen als sfeerverlichting. De Pendant zorgt voor een mooie toevoeging aan jouw keuken.

Van Manen Keukens verlichting op gebaar

Wil jij nou ook deze intuïtieve verlichting in jouw keuken hebben hangen? Of ben je benieuwd naar hoe deze verlichting in het echt werkt? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld of maak vrijblijvend een afspraak.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Leight
ATAG
Doeco
Pelgrim
Smeg
BORA
Pronorm
ETNA
Neff
Siemens
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.