Maak een afspraak
Kraakhof in Putten

Kraakhof in Putten

De Kraakhof bestaat uit 4 halfvrijstaande woningen. De woningen beschikken over een gebruiksoppervlakte van 170 m². In de woningen vinden we een ruim opgezette begane grond met een grote woonkamer en keuken.

Kraakhof in Putten

De Kraakhof bestaat uit 4 halfvrijstaande woningen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals een dakbedekking van riet in combinatie met dakpannen, houten gevelbekleding en koperen dakgoten wordt een landelijke uitstraling gecreëerd. De woningen beschikken over een gebruiksoppervlakte van 170 m². In de woningen vinden we een ruim opgezette begane grond met een grote woonkamer en keuken. Op de begane grond is het realiseren van een slaapkamer en badkamer mogelijk.

Iedere woning beschikt over een inpandige berging, die met ca. 20 m² bijzonder royaal is. Naast de triple beglazing is elke woning voorzien van een warmtepomp en PV-panelen, wat resulteert in lage maandelijkse energielasten. De parkeervoorziening is op eigen terrein op een perceel variërend van 330 m² tot 390 m².

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • DD dash MM dash JJJJ
    ** Let op: wij nemen contact met u op om de afspraak definitief in te plannen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.
Josbert - Van Manen Keukens

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ