Maak een afspraak

Ontdek onze L-vormige keukens met raam

Bij het ontwerpen van uw droomkeuken komt veel kijken. Eén van de meest populaire en praktische ontwerpen is de L-vormige keuken met raam. Deze indeling combineert stijl en functionaliteit en licht, waardoor uw keuken de ideale plek wordt voor koken, eten en gezellig samenzijn.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad
Leicht keuken met keramiek werkblad - Van Manen Keukens

Het voordeel van een L-vormige keuken met raam

Een L-vormige keuken met raam biedt verschillende voordelen. Ten eerste maximaliseert deze opstelling de beschikbare ruimte, wat vooral fijn is in kleinere of smalle keukens. Door het slimme gebruik van de hoeken en wanden, ontstaat er een efficiënte werkruimte die uw keuken georganiseerd en functioneel houdt. Het raam in deze opstelling is een belangrijke factor. Het zorgt niet alleen voor natuurlijk licht, maar biedt ook een prachtig uitzicht tijdens het koken.

 

Ontwerp mogelijkheden

Naast functionele voordelen, draagt een keuken met raam bij aan het karakter van uw huis. Natuurlijk licht accentueert de kleuren en materialen in uw keuken, waardoor alles frisser en levendiger oogt. Bij Van Manen Keukens helpen wij u de perfecte combinaties te vinden die uw keuken tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte maken.

Keuken met nis - Van Manen Keukens
Witte keuken - Van Manen Keukens

L-vormige keuken met raam

Een L-vormige keuken met raam biedt u ook de mogelijkheid om creatief te zijn met de inrichting. Overweeg bijvoorbeeld om planten op de vensterbank te plaatsen. Dit brengt een vleugje groen in uw keuken en verbetert de luchtkwaliteit. Daarnaast kunnen gordijnen of jaloezieën in bijpassende kleuren en stijlen extra karakter toevoegen aan uw keukenruimte.

Daarnaast is het verstandig om de werkbladen zo te plaatsen dat het natuurlijke licht optimaal benut wordt. Bij Van Manen Keukens denken wij graag met u mee over de beste indeling en materiaalkeuze, zodat uw keuken niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk is.

Kom langs bij Van Manen Keukens

Een L-vormige keuken met raam biedt u de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Laat u inspireren door de mogelijkheden en creëer een keuken die aansluit bij uw wensen en levensstijl. Bij Van Manen Keukens staan wij klaar om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Bezoek onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw nieuwe keuken!

sfeervolle donkere L-vorm keuken
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ