#hoogglans #handpainted #rustiekeiken #composiet #concretolight #Neff #NexxtLighting #wijnkoeler #Quooker
Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design 2:0

Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design 2:0

Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design:2.0 Een verrassende en inspirerende woonbeleving. Sfeervol en harmonieus. Helemaal passend bij uw woonkamer en andersom. Omdat de keuken en woonkamer dezelfde kleur en stijl delen. Dát is het principe van onze collectie LifeStyle keukens. We hebben een drietal varianten van dit merk in onze showroom gepresenteerd. LifeStyle Design: 1.0 – 2.0 en 3.0. Met deze LifeStyle keuken Design:2.0 geniet u van het koken, maar ook van het samen zijn. Met familie of vrienden. Lekker koken, dineren en genieten van een goed glas wijn. Samen de momenten beleven in een ambiance waar u zich comfortabel bij voelt….

Lees meer

Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design:2.0

Een verrassende en inspirerende woonbeleving. Sfeervol en harmonieus. Helemaal passend bij uw woonkamer en andersom. Omdat de keuken en woonkamer dezelfde kleur en stijl delen. Dát is het principe van onze collectie LifeStyle keukens. We hebben een drietal varianten van dit merk in onze showroom gepresenteerd. LifeStyle Design: 1.0 – 2.0 en 3.0.

Met deze LifeStyle keuken Design:2.0 geniet u van het koken, maar ook van het samen zijn. Met familie of vrienden. Lekker koken, dineren en genieten van een goed glas wijn. Samen de momenten beleven in een ambiance waar u zich comfortabel bij voelt.

Hoogglans wit, met de kwast afgewerkt.

De keukenfronten en laden zijn ambachtelijk behandeld. De keuken is namelijk met de hand geschilderd in kleur ral 9016.

Exclusief, van topkwaliteit.

In deze keukens wordt koken een kunst. Daarom werken we in deze keuken graag met topmerken. Zo zet u bijvoorbeeld met de stoomovens in een handomdraai een compleet diner voor uw hele familie op tafel.

Lees minder

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / verkoopleider
'Warm en robuust. Modern en landelijk. Dat is de LifeStyle Design:2.0' LifeStyle Handmade Design:2.0
Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design 2:0
Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design 2:0
Handgemaakte hoogglans keuken. Lifestyle Design 2:0