Maak een afspraak
Landelijke keuken met een stoer fornuis
Meer foto's

Landelijke keuken met een stoer fornuis

“Onze nieuwe landelijke keuken bevalt heel erg goed,” vertelt meneer Oostermann. “Samen met Van Manen Keukens hebben we alles heel zorgvuldig uitgekozen. En het is precies geworden zoals verwacht.”

“Ruimte was voor ons heel belangrijk. We wilden meer keuken- en woonkameroppervlak. Bij Van Manen Keukens werden we heel goed begeleid. De keuken is verplaatst naar de andere kant van de ruimte. Nu hebben we veel meer ruimte en comfort.” Familie Oostermann gebruikt de keuken zeer intensief. Zowel vader als moeder koken graag en de oven gaat regelmatig aan. “Onze dochter en zoon bakken ook regelmatig een eitje op het fornuis.”

Het plan dat familie Oostermann had, werd werkelijkheid in samenwerking met Van Manen Keukens. “We zijn bij veel bedrijven geweest. Maar Bart-Jan van Dam gaf ons het juiste vertrouwen. Hij nam steeds alle tijd. Hij dacht goed mee over wat er mogelijk was in onze ruimte. Alle opties kwamen ter sprake en werden inzichtelijk in een 3D-visualisatie. Bouwkundig waren er enkele uitdagingen, maar alles werd deskundig opgelost.”

De landelijke keuken staat op een prachtige houten vloer van Van Manen. “Dat liep heel goed samen en het werd goed onderling afgestemd.” Is het de vloer die de keuken compleet maakt? “We wilden een landelijke stijl, maar niet té. Dat zie je terug in de keukenfronten, in de handgemaakte schouw, het fornuis en ook de vloer. Gezellig en huiselijk, maar ook een tikkeltje strak en modern”, zo vat Oostermann samen.

Stijl Landelijk / Klassiek
Vorm L-vorm /
Kleur Wit / Grijs
KokenGas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Alfred!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Alfred
Siemens
Neff
Pelgrim
BOSCH
ATAG
Liebherr
Gaggenau
Arte
Miele
Wave
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.