Maak een afspraak
Landelijke keuken met een stoer fornuis
Meer foto's

Landelijke keuken met een stoer fornuis

“Onze nieuwe landelijke keuken bevalt heel erg goed,” vertelt meneer Oostermann. “Samen met Van Manen Keukens hebben we alles heel zorgvuldig uitgekozen. En het is precies geworden zoals verwacht.”

“Ruimte was voor ons heel belangrijk. We wilden meer keuken- en woonkameroppervlak. Bij Van Manen Keukens werden we heel goed begeleid. De keuken is verplaatst naar de andere kant van de ruimte. Nu hebben we veel meer ruimte en comfort.” Familie Oostermann gebruikt de keuken zeer intensief. Zowel vader als moeder koken graag en de oven gaat regelmatig aan. “Onze dochter en zoon bakken ook regelmatig een eitje op het fornuis.”

Het plan dat familie Oostermann had, werd werkelijkheid in samenwerking met Van Manen Keukens. “We zijn bij veel bedrijven geweest. Maar Bart-Jan van Dam gaf ons het juiste vertrouwen. Hij nam steeds alle tijd. Hij dacht goed mee over wat er mogelijk was in onze ruimte. Alle opties kwamen ter sprake en werden inzichtelijk in een 3D-visualisatie. Bouwkundig waren er enkele uitdagingen, maar alles werd deskundig opgelost.”

De landelijke keuken staat op een prachtige houten vloer van Van Manen. “Dat liep heel goed samen en het werd goed onderling afgestemd.” Is het de vloer die de keuken compleet maakt? “We wilden een landelijke stijl, maar niet té. Dat zie je terug in de keukenfronten, in de handgemaakte schouw, het fornuis en ook de vloer. Gezellig en huiselijk, maar ook een tikkeltje strak en modern”, zo vat Oostermann samen.

Stijl Landelijk / Klassiek
Vorm L-vorm /
Kleur Wit / Grijs
Koken Gas
Afspraak maken?
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Bart-Jan!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Bart-Jan
Quooker
Arte
Pronorm
Leight
Pitt
Neff
Wave
Pelgrim
Gaggenau
Doeco