Maak een afspraak
Landelijke keuken met een stoer fornuis
Meer foto's

Landelijke keuken met een stoer fornuis

“Onze nieuwe landelijke keuken bevalt heel erg goed,” vertelt meneer Oostermann. “Samen met Van Manen Keukens hebben we alles heel zorgvuldig uitgekozen. En het is precies geworden zoals verwacht.”

Ruimtelijke keuken

“Ruimte was voor ons heel belangrijk. We wilden meer keuken- en woonkameroppervlak. Bij Van Manen Keukens werden we heel goed begeleid. De keuken is verplaatst naar de andere kant van de ruimte. Nu hebben we veel meer ruimte en comfort.” Familie Oostermann gebruikt de keuken zeer intensief. Zowel vader als moeder koken graag en de oven gaat regelmatig aan. “Onze dochter en zoon bakken ook regelmatig een eitje op het fornuis.”

Het plan dat familie Oostermann had, werd werkelijkheid in samenwerking met Van Manen Keukens. “We zijn bij veel bedrijven geweest. Maar Van Manen Keukens gaf ons het juiste vertrouwen. Hij nam steeds alle tijd. Hij dacht goed mee over wat er mogelijk was in onze ruimte. Alle opties kwamen ter sprake en werden inzichtelijk in een 3D-visualisatie. Bouwkundig waren er enkele uitdagingen, maar alles werd deskundig opgelost.”

Klassieke keuken

De landelijke keuken staat op een prachtige houten vloer van Van Manen. “Dat liep heel goed samen en het werd goed onderling afgestemd.” Is het de vloer die de keuken compleet maakt? “We wilden een landelijke stijl, maar niet té. Dat zie je terug in de keukenfronten, in de handgemaakte schouw, het landelijke gasfornuis en ook de vloer. Gezellig en huiselijk, maar ook een tikkeltje strak en modern”, zo vat Oostermann samen.

Lees meer
Stijl Landelijk / Klassiek
Vorm L-vorm /
Kleur Wit / Grijs
Koken Gas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Alfred!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Alfred
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ