Maak een afspraak
Moderne keuken met warme sfeer
Meer foto's

Moderne keuken met warme sfeer

Modern design en een warme sfeer gaan prima samen, zo blijkt overduidelijk in de tijdloze keuken van Belinda en Henk. Zij slaagden voor de tweede maal met glans bij Van Manen Keukens.

Een formidabel centraal kookeiland, een fijn ingebouwd koffiehoekje en een apparatenwand die subtiel wegvalt in de muur. Samen vormen ze de nieuwe keuken in de volledig gerenoveerde woning van Belinda en Henk. De tinten van de zwarte houtlook en de eikenhouten elementen zien we elders in het interieur terug en creëren eenheid en warme gezelligheid. Met het karakteristieke keramiek keukenblad in aardetinten als fraaie ‘uitsmijter’.

Modern klassiek

‘We hebben alle elementen gecombineerd in de showroom van Van Manen Keukens en samen met Josbert hebben we daar de keukenindeling uitgewerkt’, vertelt Henk. ‘Voor ons vorige huis zijn we ook al bij Van Manen geslaagd. We wilden inderdaad een tijdloze keuken: modern klassiek. En we hadden een aantal uitgangspunten: pitt cooking, een wijnklimaatkast en greeploze kasten en laden.’

Pitt cooking

Met het pit cooking en de Liebherr wijnklimaatkast zijn meteen de twee sterren genoemd van de show die het grote kookeiland is. De losse gaspitten zijn prachtig strak in het keukenblad ‘versmolten’ en bevallen uitstekend in het gebruik. Aan de zijde bij het raam staat de Quooker boven de diepe spoelbak. In combinatie met de koffiehoek biedt het eiland riante kast- en laderuimte.

Inbouwkasten

De keuken blijft extra ruimtelijk door de inbouwwand, die wegvalt in een vroegere inbouwkast. Daarin hebben Belinda en Henk een zogenaamde hide & slide oven van NEFF. Links daarvan zit de hoge koelkast en onder de oven zit de losse grote vriezer. De inbouwen werden gerealiseerd door hun eigen aannemer. ‘Die onderhield daarvoor wel het contact met Van Manen Keukens. Zij stemden hun werkzaamheden keurig op elkaar af. De samenwerking is heel goed verlopen.’

Stijl Modern /
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart /
KokenGas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Josbert
Quooker
Arte
Franke
Doeco
Lifestyle
AEG
ATAG
Pitt
Gaggenau
ETNA
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.