Maak een afspraak
Van Manen Keukens als dé keukenpartij voor Van de Kolk

Van Manen Keukens als dé keukenpartij voor Van de Kolk

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Van Manen Keukens als dé keukenpartij voor Van de Kolk

Van de Kolk adviseert kopers al tien jaar lang Van Manen Keukens als dé keukenpartij voor in haar nieuwbouwwoningen. Van betaalbare tot op maat gemaakte keukens. De vertrouwde samenwerking is te danken aan eenzelfde cultuur: afspraak is afspraak, bieden van het complete pakket en geen addertjes onder het gras. In dit artikel delen directeur Peter van de Kolk en verkoopleider Josbert Goudriaan (Van Manen Keukens) meer over deze waardevolle samenwerking.

Nummer één keukenpartij

Van de Kolk is een ontwikkelende aannemer. Het bouwbedrijf ontwikkelt nieuwbouwprojecten en bouwt en verbouwt woningen, villa’s en utiliteitsgebouwen. Omdat in de projectmatige woningbouw de keukens meestal geen onderdeel zijn van de aanneemsom, adviseert zij altijd Van Manen Keukens aan haar kopers. Met de voordelen van Van Manen Keukens maakt dit het kopers ook makkelijk om niet meer verder te zoeken. Peter: “Al tien jaar lang werken wij samen. Regelmatig bellen andere keukenpartijen mij met de mooiste beloftes. Maar, of zij deze ook achteraf kunnen waarmaken? Bij Van Manen Keukens kan ik gewoon vertrouwen op hun nuchterheid en eerlijke prijs.”

Nuchterheid en eerlijke prijs

Peter kan zich vanuit Van de Kolk goed identificeren met bovengenoemde waardes van Van Manen Keukens. Zo staan beide partijen voor kwaliteit en echt hun afspraken na, zoals het hoort. Denk aan het tijdig aanleveren van offertes en het complete product aanleveren. Kaders en verrekenprijzen worden bijvoorbeeld ook vooraf onderling bepaald. Peter: “Samen met Van Manen Keukens leggen wij de installaties in keukens kloppend aan zonder tussenkomst van de klant.” Josbert merkt dan ook dat klanten vol vertrouwen hun toekomstige thuishaven uit handen geven. “Tijdens het verkoopgesprek bespreken wij met de klant alle installaties door. Onvoorziene kosten blijven hierdoor uitgesloten, wat een gehele geruststelling is voor de koper.”

Bouwen aan reputatie

Beide samenwerkingspartijen willen de toekomstige bewoners constant ontzorgen. Zo heeft Van Manen Keukens doorlopend contact met de uitvoerder over de bouw en opleveringsdatum. Mogelijke aanpassingen van de keuken gebeuren met korte lijnen tussen de keukenpartij, kopersbegeleider en Van de Kolk. Aangepaste aansluitingen of andere veranderingen regelt Van Manen Keukens zelf. Peter: “Zij weten exact hoe de woning en ons bedrijf in elkaar zitten en schakelen gelijk met de betreffende persoon. De koper heeft hierdoor geen last van het proces. Zij houden alleen maar een goed gevoel over aan hun nieuwe huis. En zo behouden wij weer onze goede naam.” Josbert vult aan: “Een goede reputatie is ook de basis waar Van Manen Keukens op bouwt. Doordat Van de Kolk en ons eigen bedrijf diezelfde werkwijze hebben, werken wij constant samen toe naar een tevreden klant.”

Actuele nieuwbouwprojecten

In deze jarenlange samenwerking mochten wij al prachtige en duurzame nieuwbouwwoningen opleveren met Van de Kolk. Zo maakt een voormalig parkeerterrein in Voorthuizen plaats voor 10 twee-onder-een-kapwoningen. Ook ontwikkelen wij gezamenlijk 25 woningen in Kootwijkerbroek. Qua woningtypologieën is een mix bedacht van zoal vrijstaande woningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Daarnaast werken wij aan maar liefst 1550 woningen, verdeeld over zeven sfeervolle woongebieden in Barneveld. Bekijkt u gerust eens alle actuele projecten.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ