Maak een afspraak
Wijnklimaatkast als eyecatcher in uw keuken

Wijnklimaatkast als eyecatcher in uw keuken

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Wijnklimaatkast als eyecatcher in uw keuken

Welke wijndruif heeft een overheerlijke afdronk? Is dat een mousserende Chardonnay, frisse Pinot Blanc of kersen Merlot? Welke ook uw voorkeur heeft, elke wijn wenst een specifiek klimaat voor het beste rijpingsproces en langdurig bewaren ervan. De juiste kwaliteit en wijnsmaak behoudt u met een wijnklimaatkast. Lees de meerwaarde van zo’n wijnkoeler in onze blog en laat u zich gelijk inspireren door deze eyecatcher in uw keuken.

Luxe wijnkoeler

Een echt statement in uw keukeninterieur: een luxe wijnkoeler. Wijnkoelers brengen uw keuken naar het hoogste niveau en staan bijvoorbeeld onder uw kookeiland of in hoge kastenwanden. Door een prominente plek zorgt dit voor een eyecatcher bij binnenkomst in uw (woon)keuken. De led-verlichting achter de glasdeuren geven uw wijnkoeler die chique uitstraling.

Drinktemperatuur

Wij delen graag wat naast uitstraling de belangrijkste waardes zijn van wijnkoelers. Drinkt u bijvoorbeeld zowel rode als witte wijn? Zoals u wellicht weet, kent een rode Malbec een warmere drinktemperatuur dan een witte Riesling. Met een wijnkoeler reguleert u de gewenste drinktemperatuur in aparte temperatuurzones. Elke zone is afgestemd op de ideale omstandigheid om al uw wijnen in rust te laten rijpen.

Wijn langdurig bewaren

Wist u daarnaast dat een lage luchtvochtigheid kurken doet verschrompelen, waardoor zuurstof in uw wijnfles binnendringt? Zonde dat alcohol hierdoor verdampt. Een wijnkoeler behoudt een optimaal luchtkwaliteit en zorgt ervoor dat kurken perfect blijven. Ook de ligging van uw wijnfles heeft invloed op de kurk. Zo kunt u het beste uw wijnflessen liggend bewaren voor een blijvende soepele kruk.


Type wijnkasten

Welke type wijnkast past het beste in uw droomkeuken? Dit hangt af van uw persoonlijke wensen. Bij Van Manen Keuken kijken wij eerst hoeveel temperatuurzones uw wijnkast nodig heeft. Dit varieert van één tot drie zones, afhankelijk van de verschillende wijnsoorten. Vervolgens laat u zich inspireren door de kastgroottes. Zo hebben wij bij Van Manen Keukens luxe ingebouwde en vrijstaande wijnkasten.

Wijnklimaatkasten bij Van Manen Keukens

Welke stijlvolle wijnklimaatkast staat binnenkort in uw droomkeuken? Laat u zich eens inspireren in Barneveld. Daar bewondert u eersteklas uitvoeringen in onze showroom. Onze keukenspecialisten denken graag mee met de keuken waar u heel lang gelukkig mee zal zijn. Maak eenvoudig een afspraak of bezoek gelijk onze keukenzaak in Barneveld.

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ