Maak een afspraak
Dit is het energieverbruik van een Quooker

Dit is het energieverbruik van een Quooker

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

De Quooker staat bekend als ware innovatie, vooral voor liefhebbers van snel kokend water. In deze blog gaan wij dieper in op de energie-efficiëntie van de Quooker in vergelijking met een traditionele waterkoker. Ontdek hoe deze slimme kraan niet alleen uw energierekening kan verlagen, maar ook tal van andere voordelen biedt die uw keukenervaring naar een hoger niveau tillen.

Energieverbruik Quooker vs. waterkoker

Heeft u regelmatig kokend water nodig, bijvoorbeeld voor uw groene muntthee of pasta carbonara? De Quooker is zuiniger dan een traditionele waterkoker. Het geheim schuilt in het reservoir onder het aanrecht, dat vacuümgeïsoleerd is. Dit betekent dat de warmte nergens naartoe kan ontsnappen. Het Quooker-systeem heeft slechts 10 watt nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te houden. Hierdoor wordt energiebesparing een vanzelfsprekendheid in uw keuken.

Verbruik Quooker per dag

Naast energiebesparing biedt deze innovatieve kraan ook financiële voordelen. De nieuwste modellen verbruiken zo’n 511 kWh per jaar. Dit vertaalt zich naar een jaarlijkse energiekostenpost van ongeveer € 200,-. Een traditionele waterkoker verbruikt gemiddeld jaarlijks zo’n 730 kWh en heeft een kostenplaatje van ongeveer € 292,- per jaar. Een besparing dus van bijna € 100,- per jaar! Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Andere voordelen van een Quooker

Maar wij attenderen u graag bij Van Manen Keukens op de andere voordelen van de Quooker. Het geavanceerde filtersysteem zorgt bijvoorbeeld voor zuiver drinkwater, terwijl het reservoir het water ‘doorkookt’ tot 108°C. Veiligheid staat voorop met de kindveilige bedieningsknop en geïsoleerde kraanuitloop. Een Quooker bevordert ook waterbesparing en bespaart ruimte in de keuken door het compacte ontwerp. Kortom, een veelzijdige en praktische keukenoplossing.

Kokend, gekoeld en bruisend water in 1

Wilt u naast kokend water profiteren van nog meer functionaliteiten? De Quooker CUBE is de ultieme uitbreiding voor uw Quooker-kraan. Hiermee geniet u naast kokend water ook binnen enkele seconden van gekoeld en bruisend water. U hoeft nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water. Geldbesparing, maar nog belangrijker: een bijdrage aan een duurzamere levensstijl.

Quooker samenstellen

Tot slot kunt u uw Quooker geheel naar eigen stijl samenstellen. Bij Van Manen Keukens zien wij een groeiende vraag naar ronde vormen in keukeninterieurs én dit geldt ook voor keukenkranen. Ronde vorm kranen worden gewaardeerd vanwege hun zachte en tijdloze uitstraling, met vloeiende lijnen en een minimalistisch ontwerp dat naadloos past in zowel moderne als klassieke keukens. Populaire kleuren zijn matzwart, warm koper en goud. Matzwart is momenteel de trend, dat elegantie en moderniteit aan de keuken toevoegt. Messing en koperen kranen brengen daarentegen direct sfeer en karakter, zowel bij moderne als traditionele keukens.

Quooker bij Van Manen Keukens

Wilt u graag meer informatie inwinnen over het innovatieve systeem van een Quooker? Bij Van Manen Keukens staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld en laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukens en keukenkranen.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ