Maak een afspraak
De toekomst van de slimme keuken

De toekomst van de slimme keuken

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Een slimme koelkast die door middel van een ingebouwde camera doorgeeft welke inkopen u moet doen in de supermarkt, een vaatwasser die u een bericht stuurt wanneer het wasprogramma voorbij is of een koffiemachine die u iedere ochtend voorziet van uw favoriete koffie. Hoe bijzonder is dat! Door de technologische vooruitgang worden apparaten vandaag de dag steeds slimmer. Zo ook de apparaten in de keuken. Wij vertellen u daarom graag meer over slimme keukens.

In de hedendaagse keuken is slimme keukenapparatuur onmisbaar in grote luxe keukens, maar ook in compacte keukens. Dankzij de continue technologische ontwikkelingen wordt de apparatuur telkens weer een stukje geavanceerder. In een smart keuken is slimme keukenapparatuur verbonden via internet, zodat u de apparatuur eenvoudig kunt bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Het levert gemak op, tijd en een soepeler huishouden. Wie wil dat nu niet?

 

Slimme Keukenapparatuur

Een slimme keuken, zoals wij die nu kennen, werkt vooral via een app. De gerenommeerde keukenapparatuur-merken hebben een keuken app waarmee u uw slimme keukenapparatuur gemakkelijk kunt bedienen.

Een mooi voorbeeld is de Home Connect app, die op afstand bediend kan worden met uw smartphone of tablet. Met behulp van de Home Connect app zet u bijvoorbeeld uw favoriete recepten vanuit de app direct in uw oven met de juiste instellingen, verwarmt u op weg naar huis alvast de oven voor of schakelt u de vaatwasser in wanneer u dat bent vergeten. Met Home Connect kunt u verschillende keukenapparatuur beheren, waaronder uw oven, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser en koelkast. Mocht er onverhoopte storingen zijn met één van de keukenapparaten dan kan er ook op afstand worden gekeken welke acties nodig zijn om dit op te lossen.

De slimme koelkast

Hoe handig is dat. U loopt door de supermarkt en twijfelt of u nog voldoende melk in de koelkast hebt liggen. Door middel van een slimme koelkast met ingebouwde camera kunt u in een app kijken of dat het geval is. Diverse populaire merken waaronder Siemens, Bosch en Samsung hebben deze slimme koelkasten al op de markt gebracht. Zo heeft Siemens ook een slimme koelkast met oog op duurzaamheid. De koelkast houdt producten langer vers, om voedselverspilling tegen te gaan.

De slimme oven

Stel je bent klaar met werken, dan kun je alvast voordat je de auto in stapt, de oven voorverwarmen met een eenvoudige app. Dat scheelt weer wat tijd in de avond. Of u kunt in de ochtend wat langer blijven liggen in bed en de oven alvast laten voorverwarmen voor wat warme broodjes.

Het slimme koffiezetapparaat

Vanuit uw bed kunt u ook eenvoudig het koffiezetapparaat bedienen. Met een druk op de knop van uw smartphone staat de koffie voor u klaar. Daarnaast zijn er ook nog geavanceerde koffiemachines, die bijvoorbeeld de koffie cups bijhouden en een seintje geven als deze bijna op zijn. Sommige machines zijn erg uitgebreid en kunt u volledig instellen op basis van uw eigen smaak. U heeft soms zelfs de keuze uit 10 koffierecepten en verschillende soorten bonen. Bepaal bijvoorbeeld de boonsoort, de hoeveelheid koffie, de sterkte en temperatuur en voilà, de koffie staat voor u klaar!

Verschillende merken

We zeiden het al, slimme keukenapparaten vindt u bij diverse merken. Bij Siemens vindt u innovatief ontwikkelde keukenapparaten met het oog op duurzaamheid; de slimme koelkasten van Siemens houden uw producten namelijk nog langer vers om voedselverspilling tegen te gaan. Om je in deze drukke wereld meer rust te geven, vermindert Bosch met slimme innovaties het geluidsniveau van apparaten en heeft Miele een ontwikkeld systeem dat het vermogen van de afzuigkap zelfstandig aanpast aan wat er werkelijk op de kookplaat gebeurt. Geen tijd meer verspillen aan het wachten op heet water? Kies dan voor een Quooker kraan. En zo zijn er nog veel meer merken die slimme keukenapparatuur aanbieden.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u meer ontdekken over slimme keukens en de bijbehorende keukenapparatuur? Bij Van Manen Keukens helpen wij u graag in de zoektocht naar uw ideale keuken met het oog op de toekomst. Bezoek onze showroom voor inspiratie en deskundig advies.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ