Maak een afspraak
Hoogte van een keukenwerkblad

Hoogte van een keukenwerkblad

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Bij Van Manen Keukens begrijpen we het belang van de juiste keuze als het gaat om de hoogte van uw keukenblad. De juiste hoogte van een keukenblad bepaalt niet alleen uw werkcomfort, maar ook uw keukenervaring. Daarom bieden we verschillende hoogtes keukenbladen aan, zodat u uw aanrechtblad kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften.

De juiste hoogte zorgt voor optimaal werkcomfort

De standaardhoogte van een keukenblad varieert, afhankelijk van de gemiddelde lichaamslengte. Als u ongeveer 175 cm lang bent, wordt over een hoogte van 92 – 100 cm aanbevolen. Dit biedt de meeste ergonomische voordelen en zorgt voor een comfortabele werkhouding.

Keukenblad op maat

Bij Van Manen Keukens kunt u ook kiezen voor een keukenblad met een hoogte die past bij uw specifieke lengte en voorkeuren. Een lager aanrechtblad, bijvoorbeeld lager dan 92 cm, kan een goede keuze zijn als u kleiner bent dan 170 cm. Dit maakt het gemakkelijker om overzicht te houden over uw werkoppervlak. Een keukenblad met de juiste hoogte zorgt ervoor dat u fijn kunt werken in uw keuken.

Een hoger keukenblad kan ook voordelen bieden. Dit is handig als u lang bent en niet te veel wilt bukken tijdens het koken of bakken. U kunt kiezen voor een hoogte van 95 cm of zelfs hoger, afhankelijk van uw lengte. Dit helpt u om een comfortabele werkhouding te behouden, waardoor u minder snel last van uw rug krijgt.

Rugvriendelijk koken, advies voor de hoogte van uw keukenapparaten

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van uw keukenapparatuur. Als u vaak gebruik maakt van apparaten zoals een oven of vaatwasser, wilt u dat deze zich op een comfortabele hoogte bevinden. Bij Van Manen Keukens kunnen we u adviseren over de ideale hoogte van uw aanrechtblad en apparatuur, zodat u een keuken heeft die perfect is afgestemd op uw behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een standaardhoogte of een aangepaste hoogte, Van Manen Keukens heeft alles wat u nodig heeft om uw ideale keukenblad te vinden. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw keuken. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ