Maak een afspraak
Maatwerk keukens voor maatwerk zorg

Maatwerk keukens voor maatwerk zorg

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Maatwerk keukens voor maatwerk zorg

De kwetsbare bewoners van zorgorganisatie Kwintes wensen aangepaste voorbereiding en snelle levering van kookvertrekken in huisvestingen. Daarom schakelt projectleider Richard Snijder (Kwintes) al jarenlang met Josbert Goudriaan (Van Manen Keukens). “Van Manen Keukens regelt en installeert verreweg de meeste keukens voor onze organisatie.” In dit artikel deelt Richard hoe Van Manen Keukens met veel zorg keukens op maat plaatst en installeert.  

Maatwerk keukens

Cliënten van Kwintes kennen een individuele huisvestiging of maatschappelijke opvang met gedeelde voorzieningen. De keuze in soort keuken(onderdeel) is afhankelijk van de kwetsbare doelgroep. Richard stemt met vaste contactpersoon Josbert af welke functionaliteiten nodig zijn in zo’n keuken. Zo levert Van Manen Keukens keukenblokken bij zelfstandige eenheden en pantryblokken in medicatie of personele ruimtes. Daarbij kennen sommige locaties een eigen kok. Omdat deze koks grote baat hebben bij maatwerk RVS-keukenblokken, regelt Van Manen Keukens deze specifieke behoefte.

Kwintes en Van Manen Keukens werken samen met een stylist voor de huiselijke uitstraling van de keukens. Richard: “De functionaliteit vanuit Van Manen Keukens en uitstraling vanuit de stylist creëren de perfecte combinatie. Op deze manier realiseren wij keukens waar iedereen zich thuis voelt. Zowel onze bewoners als koks.”

Aangepaste voorbereiding en levering

Kwintes gaat zo voorzichtig mogelijk om met hun bewoners, in verband met de psychische kwetsbaarheid. Moet er een nieuwe keuken bij een van hen komen? Dan zorgt Van Manen Keukens dat zij deze ook in één keer realiseren. Richard: “Om bewoners zo min mogelijk lastig te vallen, laat ik liever alles verlopen via één partij. Ik kies voor Van Manen Keukens, omdat zij het gewoon goed regelen van A tot Z. Dankzij hun werkwijze plaatst de keukenpartij een complete keuken met bijhorende aansluitingen. En dit is niet vanzelfsprekend, kijkend naar andere keukenpartijen.”

Naast het vertrouwen op een volledige keuken, ziet Richard ook meerwaarde in de snelle levering hiervan. Dankzij de korte lijnen tussen Josbert en Richard plaatst en installeert Van Manen Keukens de kookvertrekken in anderhalve dag. Onze installateurs zijn hierbij ook op de hoogte van de speciale doelgroep. Richard: “Josbert stelt vooraf gerichte vragen aan mij. Bijvoorbeeld hoe hun installateurs voorzichtig moeten omgaan met de verschillende leefsituaties van onze doelgroepen.”

Lopende projecten

In de afgelopen jaren mocht Van Manen Keukens diverse keukens plaatsen voor Kwintes. Trots zijn wij bijvoorbeeld op het eindresultaat in de Korte Beek. Hier staan tot wel 40 levensloopbestendige studio’s met maatwerk keukens geïnstalleerd. Het prachtige eindresultaat kunt u bekijken op de LinkedIn pagina.

Tot slot formuleert Richard nog mooi: “In deze opgebouwde samenwerking vertrouwen wij op elkaar. Wij op Van Manen Keukens en zij op ons. Dit partnership doen wij samen. Met de neuzen dezelfde kanten op. Aan het eind van de dag zorgen wij namelijk gezamenlijk ervoor dat elke bewoner zich thuis voelt met een keuken afgestemd op zijn/haar persoonlijke situatie.”

Huisvesting maatschappelijke opvang en GGZ

Kwintes biedt huisvesting en begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. In de stedendriehoek Veenendaal, Gouda en Dronten wonen meer dan 2300 personen, begeleid door deze organisatie in de maatschappelijke opvang en GGZ. Richard is Projectleider Vastgoedontwikkeling van  afdeling Wonen. Vanuit zijn rol coördineert hij de renovaties en verbouwingen van hun locaties. Het gehele proces rondom keukeninstallaties valt onder zijn portefeuille.

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ