Maak een afspraak
Hoekkeukens

Hoekkeukens

Ontdek onze hoekkeukens

Een hoekkeuken is van de populairste keukenopstellingen in Nederland. En dat begrijpen wij bij Van Manen Keukens wel. De praktische L-vorm biedt uw keuken de ruimte die het nodig heeft. De hoek van de hoekkeuken vermindert de inname van ruimte en verrijkt hiermee uw bewegingsvrijheid. Daarbij biedt een hoekkeuken de mogelijkheid tot uitbreiding van een kookeiland of gezellige bar. In geheel moderne of landelijke stijl, de keuze is aan u.

Hoekkeukens in verschillende stijlen

Een hoekkeuken is zowel geschikt voor kleine als grote ruimtes. Ga voor functionaliteit in een kleine ruimte of breidt juist uit met een aangenaam kookeiland en/of sfeervolle bar.

Kleine hoekkeuken

Is uw keukenruimte relatief klein? Kies dan voor een kleine hoekkeuken. Door de functionele opstelling van een kleine hoekkeuken maakt u efficiënt gebruik van uw werkruimte. Hiermee geniet u optimaal van een groot werkblad. Daarnaast bergt u keukenapparatuur op in bijpassende keukenkastjes, ingericht naar eigen persoonlijke voorkeur. Met deze onderschatte werk- en opbergruimte hebt u de bewegingsvrijheid die u nodig hebt.

Hoekkeuken met eiland

Kunt u met een grotere keukenruimte meerdere kanten op? Overweeg dan eens om een (kook)eiland te plaatsen. Wanneer u meer keukenruimte heeft, past een keukeneiland perfect in de open hoek van uw hoekkeuken. Afgestemd op dezelfde kleuren en materialen van uw hoekkeuken, creëert u alsnog een ruimtelijke setting. Doordat uw kookeiland is voorzien van kookplaat of spoelbak, kunnen meerdere personen in uw keuken staan.

Hoekkeuken met bar

En wat denkt u van een hoekkeuken met bar? Door het plaatsen van een keukenbar maakt u de perfecte setting voor luxe en gezelligheid. Een hoekkeuken met bar sluit aan bij uw levensstijl. Ontbijt bijvoorbeeld ‘s ochtends aan de bar of borrel tot in de late uurtjes met vrienden of familie. Welke gelegenheid u ook kiest, met een bar maakt u van uw keuken een echte sfeervolle woonkeuken.

Moderne of landelijke hoekkeuken

Naast de handige opstelling, is een hoekkeuken naar eigen smaak in te richten. Houdt u bijvoorbeeld van een moderne of landelijke stijl?

Moderne hoekkeuken

Kiest u voor een moderne hoekkeuken, dan kiest u voor een tijdloos design. Een moderne hoekkeuken kenmerkt zich door strakke grepen, effen fronten en gladde oppervlakken. Het minimalistische design geeft de keuken een rustige uitstraling. Door het gebruik van dezelfde type kleuren en materialen oogt uw hoekkeuken als één geheel.

Landelijke hoekkeuken

Met een landelijke hoekkeuken brengt u gelijk een warme sfeer in huis. Door de houten afwerking in combinatie met stenen werkblad creëert u een gezellige uitstraling. De authentieke materialen zorgen gelijk voor een luxe stijl. Naast deze karakteristieke basis maken de accessoires uw keuken echt ambachtelijk. Het laten zien van pannetjes en ander servies brengen uw hoekkeuken tot dat nostalgische gevoel.

Hoekkeukens bij Van Manen Keukens

Zoekt u naar een hoekkeuken voor in een kleine of grote keukenruimte? Dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag onze hoekkeukens zien in de showroom.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Keukeninspiratie - Van Manen Keukens
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ