Maak een afspraak

Ontdek onze hoekkeukens

Een hoekkeuken is van de populairste keukenopstellingen in Nederland. En dat begrijpen wij bij Van Manen Keukens wel. De praktische L-vorm biedt uw keuken de ruimte die het nodig heeft. De hoek van de hoekkeuken vermindert de inname van ruimte en verrijkt hiermee uw bewegingsvrijheid. Daarbij biedt een hoekkeuken de mogelijkheid tot uitbreiding van een kookeiland of gezellige bar. In geheel moderne of landelijke stijl, de keuze is aan u.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Showroomkeuken - Van Manen Keuken

Hoekkeukens in verschillende stijlen

Een hoekkeuken is zowel geschikt voor kleine als grote ruimtes. Ga voor functionaliteit in een kleine ruimte of breidt juist uit met een aangenaam kookeiland en/of sfeervolle bar.

Kleine hoekkeuken

Is uw keukenruimte relatief klein? Kies dan voor een kleine hoekkeuken. Door de functionele opstelling van een kleine hoekkeuken maakt u efficiënt gebruik van uw werkruimte. Hiermee geniet u optimaal van een groot werkblad.

Hoekkeuken met eiland

Kunt u met een grotere keukenruimte meerdere kanten op? Overweeg dan eens om een (kook)eiland te plaatsen. Wanneer u meer keukenruimte heeft, past een keukeneiland perfect in de open hoek van uw hoekkeuken. Afgestemd op dezelfde kleuren en materialen van uw hoekkeuken, creëert u alsnog een ruimtelijke setting. Doordat uw kookeiland is voorzien van kookplaat of spoelbak, kunnen meerdere personen in uw keuken staan.

Grote leefkeuken in grijsgroene kleur - Van Manen Keukens
Van Manen Keukens in Barneveld

Hoekkeuken met bar

En wat denkt u van een hoekkeuken met bar? Door het plaatsen van een keukenbar maakt u de perfecte setting voor luxe en gezelligheid. Een hoekkeuken met bar sluit aan bij uw levensstijl. Ontbijt bijvoorbeeld ‘s ochtends aan de bar of borrel tot in de late uurtjes met vrienden of familie. Welke gelegenheid u ook kiest, met een bar maakt u van uw keuken een echte sfeervolle woonkeuken.

Moderne hoekkeuken

Kiest u voor een moderne hoekkeuken, dan kiest u voor een tijdloos design. Een moderne hoekkeuken kenmerkt zich door strakke grepen, effen fronten en gladde oppervlakken. Het minimalistische design geeft de keuken een rustige uitstraling. Door het gebruik van dezelfde type kleuren en materialen oogt uw hoekkeuken als één geheel.

Industriële zwarte keuken | Van Manen Keukens
open keukenOpen keuken met een tijdloze uitstraling - Van Manen Keukens in u-vorm

Landelijke hoekkeuken

Met een landelijke hoekkeuken brengt u gelijk een warme sfeer in huis. Door de houten afwerking in combinatie met stenen werkblad creëert u een gezellige uitstraling. De authentieke materialen zorgen gelijk voor een luxe stijl. Naast deze karakteristieke basis maken de accessoires uw keuken echt ambachtelijk. Het laten zien van pannetjes en ander servies brengen uw hoekkeuken tot dat nostalgische gevoel.

Hoekkeukens bij Van Manen Keukens

Zoekt u naar een hoekkeuken voor in een kleine of grote keukenruimte? Dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag onze hoekkeukens zien in de showroom.

Van Manen Keukens in Barneveld
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ