Maak een afspraak
Ontwerp- en verkoopadviseur Linda van Essen aan het woord

Ontwerp- en verkoopadviseur Linda van Essen aan het woord

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Linda van Essen werkt als ontwerp- en verkoopadviseur bij Van Manen Keukens. Na gewerkt te hebben als interieurontwerpster is zij terecht gekomen in de keukenbranche. ‘’Het ontwerpen van keukens en contact onderhouden met de klant is de perfecte combinatie voor mij. Op advies ben ik terecht gekomen bij Van Manen Keukens en de rest is geschiedenis!’’

Bij Van Manen Keukens… ‘’ben ik ontwerp- en verkoopadviseur. Mijn werkzaamheden bestaan uit het helpen van particulieren met het ontwerpen van hun droomkeuken voor in bestaande en nieuwbouwwoningen.

Voor iedere keuken heb je een goede basis nodig, waaraan je vervolgens je eigen draai kan geven door middel van de juiste materialen en details. Voor mij is ontwerpen iets heel persoonlijks. Ik wil men graag verrassen met een ontwerp wat volledig aansluit op de eisen en wensen die de klant heeft. Hiervoor moet je iemand echt leren kennen en daarom is een juiste ‘klik’ ook zo belangrijk.’’

Het leukste aan mijn werk… ‘’is dat ik bij Van Manen Keukens mijn kwaliteiten als interieurontwerpster kan combineren met mijn kennis van keukens. Hierdoor kan ik meedenken in de complete keuken en neem ik dan ook graag de vloer en kleuren op de muur mee in het ontwerp om het plaatje compleet te maken.

Daarnaast haal ik mijn energie heel erg uit het enthousiasme van de klanten tijdens het ontwerpproces van de keukens en de waardering die je hier terugkrijgt van je collega’s voor het werk dat je hebt verricht.’’

Wat wil je nog bereiken?
‘’Ik zou graag nog meer ervaring willen op doen om meer kennis te vergaren en nog beter te worden in mijn werk. Uiteindelijk zou ik wel een ondersteunende, leidinggevende functie willen behalen om mijn kennis en ervaring weer te delen met nieuwe collega’s binnen Van Manen Keukens. Maar dat zijn plannen voor de toekomst. Op dit moment wil ik mij focussen op het ondersteunen van de klant om hen zo goed mogelijk te helpen bij het ontwerpen van hun droomkeuken.’’

De sfeer in ons team… ‘’is heel goed! Het is een heel divers team uit verschillende leeftijdsklassen. Iedereen staat voor elkaar klaar. De communicatie is open en eerlijk, waardoor het heel fijn werken is bij Van Manen Keukens. We willen allemaal het beste bij elkaar naar boven halen en ondersteunen elkaar waar nodig. Het voelt voor mij echt als een tweede familie!’’

Waarin vind jij ontspanning?
‘’Naast mijn werk haal ik mijn ontspanning uit leuke dingen doen met mijn vriend, familie en vrienden. Ik kijk graag naar een mooi potje voetbal en ben een echte Formule 1 fan. Daarnaast kan ik genieten van een heerlijk diner of een dagje naar de Wellness.’’

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Ik help u graag verder in deze zoektocht. Ondanks de maatregelen staan wij nog steeds voor u klaar. Wij komen graag met gepaste maatregelen bij u langs of spreken u graag via een online meeting. Maak hier uw (online) afspraak.

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Hillstones
Lifestyle
Siemens
Smeg
BORA
Neff
ATAG
Franke
Wave
Pelgrim
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.