Maak een afspraak
Een eigentijds en landelijke keuken
Meer foto's

Een eigentijds en landelijke keuken

Sandra en Frank wonen in een oud huis en besloten dat het nu tijd was om de binnenkant eens naar hun zin in te richten. Bij Van Manen Keukens lieten ze deze eigentijds landelijke keuken ontwerpen die perfect bij de sfeer van het huis past.

Het hele plaatje klopt, met alle verschillende elementen die één sfeervol, uitnodigend geheel vormen. De stoere houtlook van de antraciete hoge wand, de robuuste eettafel, de Bourgondische dallen op de vloer en de tegels aan de wand. Maar ook: de greepjes, het stevige betonnen werkblad en zelfs de klassieke uitvoering van de messingkleurige Quooker. ‘Daar hadden we geluk mee. Een Quooker is superfijn, maar dat is normaal gesproken een heel strak element. Deze vormgeving was net nieuw toen wij hem zagen.’

Keuken op maat

‘We hadden zelf een globale schets gemaakt van een indeling en foto’s meegenomen van ons huis. Van de Bourgondische dallen onder andere. Dat zijn hele oude stenen; dat sfeertje wilden we graag in de keuken creëren. Daarmee zijn we naar Van Manen Keukens gegaan met het idee van een landelijke keuken in L-vorm. Daar vielen de verschillende elementen op hun plaats, op het scherm van Josbert Goudriaan. Dit is geen keuken uit de showroom. We hebben hem samen helemaal samengesteld en ontworpen. Een landelijke keuken op maat!’

De verschillende tinten grijs – lichte fronten, antraciete kasten en het geïmpregneerde beton van het keukenblad – zijn samen een warme eenheid. Het timmerwerk van de ombouw is ook ter plaatse op maat uitgevoerd door Van Manen.

Keukenapparatuur

Naast de Quooker was de wijnklimaatkast op voorhand een wens van Sandra en Frank. De keukenapparatuur – combi-stoomoven, combimagnetron, koelkast, diepvries, vaatwasser, inductieplaat – is allemaal van AEG. Enige uitzondering: de witte afzuigkap die mooi verwerkt zit in de nis achter de houten plank. ‘Die is van Novy. Dat was vanwege de hoogte de beste keuze.’

Van Manen Keukens

Via familie, vrienden en andere relaties hadden Sandra en Frank al goede verhalen gehoord over Van Manen Keukens. Nu ze zelf ook een keuken van Van Manen hebben, kunnen ze de goede ervaringen van anderen alleen maar beamen. ‘De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen kan álles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!’

Lees meer
Stijl Landelijk / Klassiek
Vorm L-vorm /
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ