Maak een afspraak
U keuken in Leusden
Meer foto's

U keuken in Leusden

Gedurfd eiken

De Eggersmann-keuken is in een U-vorm gebouwd en loopt over in de woonkamer. De degelijkheid van deze koof keuken is te zien aan bijvoorbeeld de dikte van de deurtjes die bijzonder stevig zijn en dus lang meegaan. Omdat deze familie van een landelijke stijl houdt, mocht de keuken niet al te strak worden. Een keuken in een kleur die tegen het zwart aanligt, is gedurfd, maar past in het hele plaatje van het huis. Gekozen werd voor gefreesde frontjes in een stijl die strakke elegantie uitstraalt. Door de frontjes, maar ook de kranen en de handvatten op de keukendeuren krijgt de keuken de gewenste landelijke touch.

Op zoek naar tijdloos

Als werkblad werd een wit composiet blad uitgekozen met een strakke randafwerking en grijze deeltjes erin verwerkt, de tint die in het hele interieur terugkomt. Ook wat werkbladen betreft, heeft Van Manen een uitstekende en ruime keuze. Want behalve composiet, zijn ook natuursteen met of zonder tekening.

Praktische oplossingen in de U-keuken

Opvallend aan de U-vormige keuken van de familie is de opbergruimte. Hoewel er nauwelijks van bovenkasten gebruik werd gemaakt, helemaal van deze tijd, is er meer dan voldoende ruimte voor opslag. “Van Manen heeft dat onder andere opgelost door in de hoeken carrouselkasten te plaatsen, zodat we gemakkelijk alle keukenbenodigdheden kunnen pakken.” Want koken draagt de familie hoog in het vaandel. Vandaar dat ook goede, functionele apparatuur van belang was. Magnetron, wasemkap, koelkast, diepvriezer en vaatwasser zijn van het merk Neff, specialist in inbouwtoestellen. “Ons gasfornuis van Solitaire heeft een ruime oven, vier gaspitten en in het midden een Fry-Top waar we veel gebruik van maken.”

Spannend gegeven

Een keuken aanschaffen en plaatsen is een spannend gegeven, vond de familie. “Onze keuken kwam direct uit de fabriek naar ons toe. We vroegen ons even af of bijvoorbeeld de kleur toch niet te donker zou zijn. Gelukkig heeft onze ruimte voldoende vensters en dus genoeg licht.” Van Manen bleef in het hele keukenproject belangrijk als aanspreekpunt. “Het bedrijf in Barneveld heeft alles goed opgepakt”, vindt de familie, die ook over het in twee dagen tijd plaatsen zeer tevreden is.

Het bedrijf gaf van tevoren aan dat de familie zich nergens zorgen over hoefde te maken. Zo heeft Van Manen een muur voorzichtig opengebroken om de afzuiging om de reeds aanwezige leidingen heen te kunnen bouwen en zo het elektrawerk te beschermen. “Wij hadden in tegenstelling tot Van Manen bij enkele dingen niet stilgestaan. Niet alleen als het gaat om indeling, looproute en styling, maar ook over de technisch gecompliceerdere situaties.”

Lees meer
Stijl Tijdloos / Modern
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Zwart / Wit
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Alfred!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Alfred
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ