Maak een afspraak
Moderne keuken met twee functies
Meer foto's

Moderne keuken met twee functies

Even binnenkijken bij…Hester. ‘De sfeervolle keuken van Van Manen Keukens is mooier dan ik ooit had bedacht. Echt alles klopt.’

Bij de renovatie van de woning bracht Hester op advies van de bouwcoördinator een bezoek aan Van Manen WTC (WoonThemaCentrum) in Barneveld. ‘Dat voelde als thuiskomen’, zegt Hester. ‘Het zijn geen snelle verkopers, maar het is een ouderwets degelijk familiebedrijf dat betrouwbaar en betrokken is. Ze zijn flexibel en dachten goed mee. Zo heb ik tweemaal het ontwerp laten aanpassen, maar dat was geen enkel probleem.’ Het resultaat is een warme, moderne keuken op maat, waar de belijning en symmetrie hand in hand gaan met ruimte en functionaliteit.

Sfeervolle keuken

Het mooiste aan de keuken? ‘De ruimte is een prettig woonverblijf geworden met twee aparte functies: een voor het koken en een voor het eten; de keuken en eetkamer. Ze zijn prachtig geïntegreerd. Het geheel is sfeervol en harmonieus. Met gezellig een openhaard en een mooie lamp boven het keukeneiland, dat een lichtgrijs keukenblad heeft. Al met al heeft de keuken een lichte, Provençaalse uitstraling. Een fijne ambiance, waar ik veel meer dingen doe dan voorheen, zoals het fermenteren van voedsel en thee. De keuken nodigt daartoe uit.’

Ingebouwde koffiezetapparaat

Bij het koken maakt Hester gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een stoomoven en gewone oven. Ook het ingebouwde koffiezetapparaat, op een plek tussen de keuken en het eetgedeelte, is een aanwinst. ‘De keuken heeft enorm veel bergruimte. Ik vind het geweldig dat mijn servies in de laden kan. Blijkbaar kunnen die veel gewicht dragen.’ De nissen met planken, waarop de kopjes staan en andere accessoires, maken het plaatje compleet. Hester: ‘Elke dag ben ik weer blij met mijn keuken!’

Stijl Modern /
Vorm Eiland /
Kleur Wit / Grijs
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Corstian
Pronorm
Dekker
BORA
Siemens
Smeg
Quooker
Arte
Franke
Miele
Gaggenau
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.