Maak een afspraak
Moderne keuken met twee functies
Meer foto's

Moderne keuken met twee functies

Even binnenkijken bij…Hester. ‘De sfeervolle witte keuken van Van Manen Keukens is mooier dan ik ooit had bedacht. Echt alles klopt.’

Bij de renovatie van de woning bracht Hester op advies van de bouwcoördinator een bezoek aan Van Manen WTC (WoonThemaCentrum) in Barneveld. ‘Dat voelde als thuiskomen’, zegt Hester. ‘Het zijn geen snelle verkopers, maar het is een ouderwets degelijk familiebedrijf dat betrouwbaar en betrokken is. Ze zijn flexibel en dachten goed mee. Zo heb ik tweemaal het ontwerp laten aanpassen, maar dat was geen enkel probleem.’ Het resultaat is een warme, moderne keuken op maat, waar de belijning en symmetrie hand in hand gaan met ruimte en functionaliteit.

Sfeervolle keuken

Het mooiste aan de keuken? ‘De ruimte is een prettig woonverblijf geworden met twee aparte functies: een voor het koken en een voor het eten; de keuken en eetkamer. Ze zijn prachtig geïntegreerd. Het geheel is sfeervol en harmonieus. Met gezellig een openhaard en een mooie lamp boven het keukeneiland, dat een lichtgrijs keukenblad heeft. Al met al heeft de keuken een lichte, Provençaalse uitstraling. Een fijne ambiance, waar ik veel meer dingen doe dan voorheen, zoals het fermenteren van voedsel en thee. De witte keuken met betonlook blad nodigt daartoe uit.’

Ingebouwde koffiezetapparaat

Bij het koken maakt Hester gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een stoomoven en gewone oven. Ook het ingebouwde koffiezetapparaat, op een plek tussen de keuken en het eetgedeelte, is een aanwinst. ‘De keuken heeft enorm veel bergruimte. Ik vind het geweldig dat mijn servies in de laden kan. Blijkbaar kunnen die veel gewicht dragen.’ De nissen met planken, waarop de kopjes staan en andere accessoires, maken het plaatje compleet. Hester: ‘Elke dag ben ik weer blij met mijn keuken!’

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland
Vorm Eiland /
Kleur Wit / Grijs
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Corstian
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ