Maak een afspraak
Kookeiland met marmerlook werkblad
Meer foto's

Kookeiland met marmerlook werkblad

Ongeveer een half jaar geleden konden Helmert en Ineke hun intrek nemen in hun gloednieuwe nieuwbouwhuis. Bij dit huis hoorde natuurlijk ook een keuken die helemaal bij hun smaak zou passen. Hieronder vertelt Ineke ons meer over de keuzes die ze hebben gemaakt en over hun ervaring met Van Manen Keukens.

Hoe zijn jullie bij Van Manen Keukens beland?

“Van Manen Keukens werd automatisch gekoppeld aan ons nieuwbouwproject”, begint Ineke te vertellen. “We zijn ook nog wezen kijken bij de keukenspecialist die onze vorige keuken heeft gemaakt, maar na ons bezoek aan Van Manen waren we gelijk overtuigd. Josbert van Van Manen Keukens begreep precies wat we wilden en maakte prachtige 3D-ontwerpen waardoor we een goed beeld konden krijgen van de mogelijkheden.”

Wisten jullie goed wat jullie wilden?

Ineke en Helmert hadden een duidelijk idee van dingen die ze belangrijk vonden bij het ontwerp van de nieuwe keuken. Ineke zegt: “We wilden heel graag een kookeiland en een aparte koffiecorner waar we al ons toebehoren konden neerzetten. Ook vonden we het belangrijk om een grote koelkast te hebben en wilden we graag een wijnklimaatkast.

Alles was mogelijk volgens Josbert. We houden van samen koken en genieten met ons gezin en vrienden, dus we probeerden de keuken echt een gezellige ruimte te maken.”

Gezelligheid rond het kookeiland

Het kookeiland is het hart van de keuken waarin het stel graag tijd doorbrengt met hun gezin en vrienden. Ze hebben zelfs twee barkrukken bij het eiland waar ze ontbijten en in het weekend de krant lezen. Ineke vertelt: “Het is heel gezellig. Als we met vrienden aan het koken zijn, staan we met z’n allen rond het eiland met een wijntje uit de wijnklimaatkast.

Dat is precies zoals we het voor ons zagen toen we de keuken lieten ontwerpen.”

Advies van Josbert

“Voor het werkblad hadden we eerst een andere kleur uitgezocht, maar die bleek niet goed bij de kastjes te passen. Na advies van Josbert kozen we uiteindelijk voor dit prachtige dikke werkblad met een marmerlook. Dit werkblad past precies bij onze keukenkastjes met een warme bruintint en een vlam in het reliëf. Bij verschillende lichtinvallen ziet de kleur er steeds net iets anders uit, wat de keuken een mooie dynamiek geeft.”

De service van Van Manen Keukens

De planning voor hun nieuwbouwhuis verliep soepel, en de keuken werd geplaatst op het moment dat hen het beste uitkwam. Ineke benadrukt: “We hadden geen enkel probleem en zijn zeker tevreden.”

Lees meer
Stijl Modern / Industrieel
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ