Maak een afspraak
Leefkeuken met kookeiland
Meer foto's

Leefkeuken met kookeiland

Voordat Ferry en Coby verhuisden naar hun nieuwbouwappartement in Harderwijk, waren zij op zoek naar een goede keukenexpert die hen kon helpen met het realiseren van hun droomkeuken. Ze hoorden goede verhalen over Van Manen Keukens, zowel via kennissen als online, waarna zij besloten om bij hen langs te gaan in Barneveld. Hieronder vertelt Ferry over zijn ervaringen rondom het hele proces.

Het proces rondom de nieuwe keuken

“We vonden het belangrijk om bij een lokale keukenexpert te gaan kijken”, vertelt Ferry. “En werden heel prettig ontvangen bij Van Manen. We zijn door veel opties heen gelopen wat betreft kleurstellingen, apparaten en opstellingen. In combinatie met goed advies leidde dat uiteindelijk tot een eindontwerp. Het was vooral fijn dat ze helemaal niet pusherig waren of een salespraatje maakten. We wisten meteen waar we aan toe waren en dat leidde tot een goede chemie.”

Het uiterlijk en de indeling van de leefkeuken

De keuken van Ferry en Coby is een échte leefkeuken. Het kookgedeelte is naadloos geïntegreerd in een ruim eiland, omringd door een sfeervolle zithoek met barstoelen. Het DEKTON-werkblad heeft een natuursteen-look waar een Bora kook-afzuigsysteem in is geïnstalleerd. “We hebben graag vrienden en familie over de vloer. Vanuit de keuken ben je zo bij de eettafel. Het is fijn dat de keuken mooi overloopt in de rest van het appartement. We zijn er door de dag heel regelmatig te vinden.”

Genieten van de keuken en het uitzicht

De keuken van Ferry en Coby biedt niet alleen een plek om te koken, maar ook een ruimte om te genieten van het uitzicht. “We hebben een prachtige raampartij dat uitkijkt over het water en een van de havens van Harderwijk”, deelt Ferry enthousiast. “Wij worden echt heel blij van het totaalplaatje van de keuken. Ook is de keuken goed afgestemd op het interieur van de rest van het appartement. Het geeft altijd een ontspannen sfeer, of we nu aan het koken zijn of genieten van een glas wijn aan het barretje.”

De service bij Van Manen Keukens

Het partnerschap met Van Manen Keukens heeft Ferry en Coby een prachtige keuken opgeleverd. “Wij geven de service echt een 10”, aldus Ferry. “Ze hebben echt goed meegedacht en geadviseerd om een keuken te realiseren met sfeer en beleving. Ook bij het plaatsen van de keuken vroegen ze ons continu hoe we alles afgewerkt wilden hebben. Het hele traject inclusief nazorg is heel professioneel afgehandeld.”

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart / Brons
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Corstian
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ