Maak een afspraak
Compacte keuken met kookeiland
Meer foto's

Compacte keuken met kookeiland

Of u nu een grote of compacte ruimte heeft, bij Van Manen Keukens hebben we de perfecte oplossing om uw keuken tot een ware eyecatcher te maken met genoeg opbergruimte. Maak kennis met de Pronorm Y-BU keuken met kookeiland, een ruimte-optimaliserende oplossing die niet alleen compact is, maar ook stijlvol en functioneel.

Composiet werkblad

Het hart van deze keuken wordt gevormd door het prachtige composiet werkblad, liggend op het kookeiland, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft aan uw kookruimte. Het werkblad biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen hitte en krassen.

Een kookeiland in een compacte keuken

Wat deze keuken echt bijzonder maakt, is het slimme ontwerp van het kookeiland. Ondanks de beperkte ruimte hebben we ervoor gezorgd dat er toch genoten van worden van de luxe van een kookeiland. Hierdoor heeft de keuken ook meer werkruimte en opslagmogelijkheden.

Keukenapparatuur

De keuken is uitgerust met hoogwaardige AEG-apparaten, waaronder een vaatwasser en een oven. Daarnaast is er een Liebherr koelkast toegevoegd om alle verse producten op de juiste temperatuur te bewaren, en een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

En om het geheel af te maken, is deze keuken voorzien van een Quooker, zodat er altijd direct kokend water tot hun beschikking heeft voor thee, koffie of het snel bereiden van maaltijden. Met deze slimme toevoeging wordt koken nog gemakkelijker en efficiënter.

Kom langs in onze showroom bij Van Manen Keukens en ontdek zelf onze Pronorm keukens. Laat u inspireren door de mogelijkheden om zelfs in een compacte ruimte een keuken te creëren die zowel stijlvol als functioneel is.

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Kookeiland /
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Dirk !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Dirk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ