Maak een afspraak
Moderne witte hoogglans keuken met rode kleuraccenten
Meer foto's

Moderne witte hoogglans keuken met rode kleuraccenten

De oude muur tussen kamer en keuken werd letterlijk neergehaald waardoor Tiny een open leefkeuken kon realiseren. En dat deed ze in samenwerking met Van Manen Keukens op originele en kleurrijke wijze: de strakke hoogglans witte keuken staat in een sprankelend rood decor met glaskunstobjecten die door Tiny zelf zijn gemaakt. Er zijn steeds weer nieuwe details te ontdekken.             

‘Ik houd van de combinatie van een witte keuken met veel kleur eromheen’, vertelt Tiny. ‘Bij Van Manen zijn mijn adviseur Corstian en ik bij de basis begonnen: met een witte, moderne hoogglans keuken die praktisch en functioneel is in een L vorm keuken. In vergelijking met de oude setting heb ik de hoge wand erbij gekregen, terwijl de opstelling toch erg compact is. Vanuit die basis zijn we steeds een stapje verder gegaan om de keuken heel mooi te maken.’

Verlaagd plafond

Eerst het functionele aspect. Dankzij de toevoeging van de hoge apparatenwand is de keuken royaal uitgerust op dat vlak met twee Bosch ovens en een aparte koelkast en diepvries. ‘Onder allebei zit een lade, waardoor ze wat hoger staan. Dat is fijn in het gebruik.’ Vermeldenswaardig is de brede besteklade onder de inductieplaat, pal naast de vaatwasser. Het rode verlaagde plafond – dat de vorm van het aanrecht precies volgt – is zowel uit esthetisch als praktisch oogpunt een grote bonus. ‘Met de verlichting boven de bar en voor de kastjes langs erin. En de afzuigkap kon er mooi in verwerkt worden.’ De mogelijkheid van geïntegreerde afzuiging werd serieus overwogen, maar deze opvallende kap past perfect in het aanzien van de keuken.

Achterwand

Fraai is de achterwand met de grijze tegel die ze uitzocht bij Van Manen Badkamers. Het opvallende glaspaneel onder de bovenkastjes is voorzien van een foto die door Tiny zelf is gemaakt. Het is een deel van een vaas die ze heeft gekregen van mensen waar ze een hele goede band mee heeft. Dit geeft een extra persoonlijk tintje. ‘Die vlammen in het patroon vond ik zo mooi. Dat ‘gevlamde’ effect zie je ook terug in de bar.’ Die bar was echt een wens van Tiny, nu de keuken zo licht en open geworden is: ‘Het brengt gezelligheid en is de verbindende schakel tussen keuken en kamer geworden.’

Van Manen Keukens

Het was een bijzonder traject, van idee naar realisatie, maar de uitvoering verliep vlekkeloos. ‘Jazeker, van begin tot eind’, zo kijkt Tiny tevreden terug. ‘De nieuwe showroom van Van Manen is prachtig, de mensen zijn er vriendelijk en ze zijn heel secuur te werk gegaan; van het eerste gesprek tot de uiteindelijke verbouwing aan toe.’

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm L-vorm /
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Corstian
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ