Maak een afspraak
Lichte keuken vol licht en ruimte
Meer foto's

Lichte keuken vol licht en ruimte

Robert en Charlotte waren op zoek naar de perfecte keuken voor hun nieuwbouwhuis en vonden deze bij Van Manen Keukens. Met behulp van Josbert van Van Manen Keukens, creëerden ze een lichte grijs/beige keuken die er nét even anders uitziet dan de standaard keuken. Hieronder vertellen zij meer over het proces.

Anders dan normaal

Toen Charlotte en Robert hun nieuwbouwhuis gingen inrichten, waren ze op zoek naar een keuken die praktisch, stijlvol en ruimtelijk was. “We wilden iets wat anders was dan de standaard witte en zwarte keukens die je tegenwoordig veel ziet”, vertelt Charlotte. Ze kwamen bij Van Manen Keukens terecht omdat deze keukenzaak bij hun nieuwbouwproject was aangesloten. “We hadden een heel positief gesprek met Josbert. Hij dacht heel goed mee en de communicatie was uitstekend”, voegt Robert toe. “Ook de showroom sprak ons meteen aan.”

Een lichte keuken met veel werkruimte

Een van de belangrijkste eisen voor Robert en Charlotte was dat de keuken veel werk- en opbergruimte zou hebben. “We houden allebei erg van koken, dus we wilden daar genoeg ruimte voor hebben”, legt Charlotte uit. “Daarnaast wilden we geen afzuigkap boven de kookplaat om een ruimtelijker gevoel te creëren.” Robert vult aan: “We wilden een hoog werkblad omdat we allebei vrij lang zijn. Dat is ook helemaal gelukt.”

Waar zijn jullie het meest blij mee? “De grote koelkast!” zegt het stel in koor. “We doen één keer per week boodschappen, dus het is fijn dat alles er meteen inpast. Nu hebben we een koelkast van 1,80 meter en dat bevalt heel goed.”

Goede tips van Josbert

“Aan de linkerkant van de keuken hebben we een muur laten plaatsen zodat het lijkt alsof de hoge kasten ingebouwd zijn”, vertelt Robert. “Dit zorgt voor een meer afgesloten en nette uitstraling. Omdat Van Manen Keukens is aangesloten bij de aannemer, werd deze aanpassing makkelijk doorgegeven aan het bouwbedrijf.

“De communicatie met Josbert was heel goed”, voegt Charlotte toe. “Hij reageerde snel op e-mails en dacht mee over verschillende opties, zoals toen we de spoelbak wilden veranderen. De keuken is eigenlijk het enige bij het bouwen geweest wat in één keer goed ging. Zelfs toen bepaalde leveranciers hun afspraken niet nakwamen, wist Van Manen Keukens flexibel te zijn en een manier te vinden om toch alles te regelen.”

Een composieten werkblad voor een bijzondere touch

Robert en Charlotte wilden graag een terrazzo-werkblad omdat ze ook een muur in terrazzo-stijl in hun badkamer hebben. “Josbert stelde voor om een composiet werkblad te nemen dat op terrazzo lijkt, omdat echt terrazzo best broos is en snel vlekken kan krijgen”, legt Charlotte uit. “Dat was een goede tip.” Robert voegt toe: “Door dezelfde soort kleuren en materialen door het hele huis te gebruiken, hebben we een mooie eenheid gecreëerd.”

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm I-vorm /
Kleur Beige /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ