Maak een afspraak
Maatwerk keuken in Haarlem
Meer foto's

Maatwerk keuken in Haarlem

‘We zijn heel blij met onze nieuwe moderne zwarte keuken van Van Manen Keukens. Het hele concept is een succes. Het proces van idee tot oplevering verliep prima en naar tevredenheid’, vertelt Judith.

Evert-Jan en Judith hoefden niet lang na te denken voordat ze met Van Manen Keukens in zee gingen. ‘We waren bij meer zaken langs geweest, maar alleen bij Van Manen ervoeren we die persoonlijk touch. Ze combineerden op een prachtige manier design met vakmanschap en hadden oog voor detail. Ze dachten goed met ons mee en de service was prima. Bovendien sprak het hele totaalpakket – we hebben bijvoorbeeld ook de vloer en de haard door hen laten doen – ons aan.’

Moderne zwarte keuken met wit blad

De zwarte hoogglans keuken met een prachtig wit keukenblad is een opvallend element in huis. ‘Ik hou erg van koken. Zo is de keuken een statement in een voor de rest vrij licht huis.’ Judith is helemaal weg van de apparatuur, waaronder de wijnklimaatkast, de grote koel- en vrieskast en de stoomoven. ‘Daar kan ik helemaal los mee gaan’, lacht ze. In een handomdraai verschijnen de lekkerste gerechten op tafel.

Gezellige en functionele keuken

Het is vaak gezellig in de keuken als Judith staat te koken. Meestal komt het gezin, waaronder de twee jonge kinderen van Evert-Jan en Judith, er even bij zitten. ‘Met een glaasje en een hapje aan het einde van de middag zijn dat fijne momenten.’ De keuken van Van Manen Keukens is zo in alle opzichten geslaagd: functioneel, smaakvol, uniek én het is een heerlijke woonplek.

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm G-vorm /
Kleur Zwart / Wit
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Alfred!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Alfred
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ