Maak een afspraak
Maatwerk keuken in Haarlem
Meer foto's

Maatwerk keuken in Haarlem

‘We zijn heel blij met onze nieuwe moderne keuken van Van Manen Keukens. Het hele concept is een succes. Het proces van idee tot oplevering verliep prima en naar tevredenheid’, vertelt Judith.

Evert-Jan en Judith hoefden niet lang na te denken voordat ze met Van Manen Keukens in zee gingen. ‘We waren bij meer zaken langs geweest, maar alleen bij Van Manen ervoeren we die persoonlijk touch. Ze combineerden op een prachtige manier design met vakmanschap en hadden oog voor detail. Ze dachten goed met ons mee en de service was prima. Bovendien sprak het hele totaalpakket – we hebben bijvoorbeeld ook de vloer en de haard door hen laten doen – ons aan.’

Zwarte hoogglans en moderne keuken

De keuken in hoogglans zwart met een prachtig wit keukenblad is een opvallend element in huis. ‘Ik hou erg van koken. Zo is de keuken een statement in een voor de rest vrij licht huis.’ Judith is helemaal weg van de apparatuur, waaronder de wijnklimaatkast, de grote koel- en vrieskast en de stoomoven. ‘Daar kan ik helemaal los mee gaan’, lacht ze. In een handomdraai verschijnen de lekkerste gerechten op tafel.

Gezellige en functionele keuken

Het is vaak gezellig in de keuken als Judith staat te koken. Meestal komt het gezin, waaronder de twee jonge kinderen van Evert-Jan en Judith, er even bij zitten. ‘Met een glaasje en een hapje aan het einde van de middag zijn dat fijne momenten.’ De keuken van Van Manen Keukens is zo in alle opzichten geslaagd: functioneel, smaakvol, uniek én het is een heerlijke woonplek.

Stijl Modern /
Vorm G-vorm /
Kleur Zwart / Wit
Koken Inductie
Afspraak maken?
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Bart-Jan!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Bart-Jan
Franke
BOSCH
Smeg
Pronorm
Leight
Gaggenau
Quooker
Arte
ATAG
Hillstones