Maak een afspraak
Moderne en ruime keuken
Meer foto's

Moderne en ruime keuken

Deze moderne en zeer ruime keuken staat prominent in het uitgebreide souterrain waar Marianne en Frans wonen. Voor de tweede maal slaagden ze voor hun nieuwe keuken bij Van Manen Keukens in Barneveld met deze strakke keuken. 

‘Onze vorige keuken was zestien jaar oud, maar nog in hele goede staat. Daarom zijn we nu opnieuw naar Van Manen gegaan op zoek naar een moderne keuken’, vertelt Marianne. ‘We hadden er contact met Leendert. Hij dacht erg goed met ons mee, stond open voor onze wensen en nam alle tijd tijdens onze afspraken. Het is erg fijn als je elkaar zo goed aanvoelt.’

Antraciete keuken

Het licht valt de hele dag door royaal binnen en er ligt een lichte natuurstenen vloer. De donkere, antraciete uitstraling van de keuken past daar prima bij. ‘We zochten niet per se een contrast, maar vonden een antraciete keuken een mooie toonzetting.’ Eruit springen de twee houten nisjes, de één midden in het blok in de kamer, de ander op de hoek van de lange zijde. Een speels detail dat het aanzicht leuk breekt.

Ruime keukenindeling

Verder is het vooral de ruimtelijkheid die de keuken typeert. ‘We staan elkaar nooit in de weg, ook niet als we allebei aan dezelfde kant aan het werk zijn’, zegt Marianne. ‘En we kunnen dankzij de uitbreiding van de keuken álles kwijt in de kasten en laden. Daardoor oogt het aanrecht nooit rommelig. We hebben alle spullen en voorraad hier opgeruimd. Wij zijn echt heel blij met deze ruime keuken.’ Ook het koffiehoekje – met het servies erboven – blijft in deze opstelling mooi uit het zicht.

Bora inductieplaat

Ze hebben twee ovens met rechts daarvan een grote koel-vriescombinatie en een Quooker. Speciale vermelding verdient ten slotte de Bora inductieplaat met de bekende kookveldafzuiging. ‘De keuken is hier helemaal geïntegreerd in de woonkamer, maar dankzij deze afzuiging blijven er absoluut geen geurtjes hangen na het koken. Dat werkt echt fantastisch!’

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm / L-vorm
Kleur Antraciet /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ