Gerealiseerd: #woonkeuken, #visgraatvloer, #tegelvloer #KalFire houtkachel, #badkamer #toilet #Neff # Quooker
Nieuwbouwwoning Barneveld

Nieuwbouwwoning Barneveld

Gerbert en Colinda zijn de trotse eigenaren van deze prachtige nieuwbouwwoning uit 2016. De woning is modern, maar ook tijdloos. De zwart-witte basis van de woning en de keuken wordt doorbroken door rustige en warme kleuren zoals de grote tegel van 80cm x 80cm, en de Chapel 17eeuws gerookte visgraat vloer. Dankzij een goede begeleiding is dit huis een plek geworden waar Gerbert en Colinda zich geborgen voelen en waar het comfortabel leven is. ‘Thuis moet het naar je zin zijn’, vindt Gerbert. ‘Hier kunnen we onze familie en vrienden echt verwelkomen. Uitblinker! Neff stoom-bakoven met Slide&Hide ovendeur. De enige volledig inschuifbare ovendeur….

Lees meer

Gerbert en Colinda zijn de trotse eigenaren van deze prachtige nieuwbouwwoning uit 2016. De woning is modern, maar ook tijdloos. De zwart-witte basis van de woning en de keuken wordt doorbroken door rustige en warme kleuren zoals de grote tegel van 80cm x 80cm, en de Chapel 17eeuws gerookte visgraat vloer.

Dankzij een goede begeleiding is dit huis een plek geworden waar Gerbert en Colinda zich geborgen voelen en waar het comfortabel leven is. ‘Thuis moet het naar je zin zijn’, vindt Gerbert. ‘Hier kunnen we onze familie en vrienden echt verwelkomen.

Uitblinker! Neff stoom-bakoven met Slide&Hide ovendeur. De enige volledig inschuifbare ovendeur. Deze ovendeur van Neff is één van de favorieten van Gerbert. Dit is een keukenfeature die je nergens anders tegenkomt. Met Slide draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide verdwijnt deze geheel onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
'de Neff Hide en Slide ovendeur is mijn favoriet'. Gebert van Dam
Nieuwbouwwoning Barneveld
Nieuwbouwwoning Barneveld
Nieuwbouwwoning Barneveld