Maak een afspraak
Moderne houtlook leefkeuken
Meer foto's

Moderne houtlook leefkeuken

Nora en Joris betrokken de vroegere fysiotherapiepraktijk op de begane grond van hun woning. Ze hadden daar volop de ruimte om een grote leefkeuken te realiseren, aansluitend bij de warme uitstraling van hun jaren-zeventigwoning.

De donkere houtlook van de keuken zien we terug in het karakteristieke trappenhuis richting eerste verdieping. Zo kon prachtig de verbinding worden gelegd met de andere vertrekken in huis, die dezelfde warme sfeer uitademen als de nieuwe leefkeuken. En geleefd wordt er. De drie zoons des huizes zitten ’s ochtends aan de bar te ontbijten en de grote eettafel is al volop gebruikt tijdens etentjes, feesten en barbecues.

Natuurlijke tinten

Het betonnen plafond in houten bekisting was een cadeautje. Die kwam tevoorschijn tijdens de metamorfose van de verdieping. Die sluit perfect aan bij de natuurlijke tinten in het keukendesign: de al genoemde houten fronten, de groene achterwand en het fraaie gemêleerde werkblad van composiet (fijn diep aan de kant van de bar). Het open kastje naast de bar is een leuk detail en een subtiel verbindend element in de ruimte.

‘Wat de keukenapparatuur betreft hebben we gekozen voor kwalitatief goede apparaten, maar niet te veel’, vertelt Joris. ‘Een ingebouwd koffieapparaat of een stoomoven bijvoorbeeld was voor ons niet nodig. Wel hebben we lekker veel werkruimte aan twee kanten en heel veel bergruimte.’

Van Manen Keukens

Ze lieten een architect en een interieurdesigner meedenken over het keukenontwerp en kregen via een aannemer de tip om bij Van Manen Keukens te kijken. ‘We hadden het keukendesign in grote lijnen al uitgewerkt en waren ook bij andere aanbieders geweest. Maar het lukte hen niet om ons ontwerp verder uit te werken binnen onze wensen en budget. Bij Van Manen werden we vervolgens wel prettig en efficiënt geholpen. Zij kwamen wel met een prachtig ontwerp voor een goede prijs. Tot en met de aflevering en installatie is daarna alles keurig geregeld, zelfs de nazorg op enkele details. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en genieten daar elke dag van.’

 

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Kookeiland /
Kleur Houtlook /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Hars!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Hars
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ