Maak een afspraak
Moderne luxe keuken
Meer foto's

Moderne luxe keuken

Welkom in het huis van Judith en André, waar hun keuken het prachtige middelpunt is. Deze functionele en esthetische keuken is ontworpen en gerealiseerd door Van Manen Keukens. Hieronder deelt Judith haar ervaringen over het proces en de samenwerking.

 

Een noodzakelijke verandering

Judith en André, oorspronkelijk afkomstig uit de buurt van Amsterdam, verhuisden zodat ze meer ruimte voor hun paarden zouden hebben. Dit nieuwe grote huis bracht echter uitdagingen met zich mee, zoals de keuken die op het randje van instorten stond. “De oude keuken viel bijna letterlijk uit elkaar”, vertelt Judith. “Als je een kastje opende dan trok je het deurtje er bij wijze van spreken vanaf.”

 

Liefde op het eerste gezicht

Na een zoektocht op het internet kwam het stel uit bij Van Manen Keukens. “We hebben goed gekeken naar reviews op het gebied van service en daar scoorden zij erg hoog op”, aldus Judith. “Toen we bij ze binnenstapten zagen we een prachtige donkere luxe keuken met een kookeiland en we waren allebei meteen verkocht. We besloten daarom om dit design te laten vertalen naar onze eigen ruimte.”

 

Van idee naar realiteit

“We hadden eerst gewoon een L-keuken waarbij je met je gezicht naar de hoek kookte”, legt Judith uit. “Mijn man André vond het gaaf als we de keuken zouden doortrekken met een schiereiland. Hierdoor is koken nu veel gezelliger omdat je met je gezicht naar de ruimte toe staat. De zithoek in de keuken voelt van nature aan als een ruimtelijke en gezellige plek om te zitten. De meubelen passen perfect bij de luxe keuken en het schilderij aan de muur kunnen we uren naar kijken.”

 

Luxe en innovatie

“Het is echt een hele mooie luxe keuken geworden waar we nog lang van kunnen genieten”, vervolgt Judith. “Er zitten een aantal hele moderne elementen in, zoals verlichting wat geïntegreerd is in het metaal tussen de keukenkastjes. Daarnaast hebben we een bijzondere afzuigkap met een speciaal filter dat heel goed werkt voor de luchtreiniging. Deze afzuigkap zit verwerkt in een van de lampen boven het kookeiland. Als gasten bij ons binnenkomen krijgen we vaak te horen dat ze het een hele bijzondere keuken vinden en dat vinden wij zelf ook!”

 

Hoogwaardige keuken en klantenservice

“André en ik vonden de service uitstekend en het is kwalitatief een zeer hoogwaardige moderne keuken geworden”, sluit Judith af. “Je betaalt daar wel meer voor, maar dat is het zeker waard. Ook zijn we tevreden over de communicatie en service. Als er onverhoopt iets misging, werd het snel en efficiënt opgelost door Van Manen Keukens. Ook achteraf kunnen we ze altijd nog bereiken voor advies of aftersales.”

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm /
Kleur Zwart / Antraciet
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Hars!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Hars
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ