Maak een afspraak
Mooie contrasten van kleur en materialen
Meer foto's

Mooie contrasten van kleur en materialen

Even binnenkijken bij… de familie Van de Langenberg

‘We hebben met onze nieuwe keuken van Van Manen Keukens een prachtige woonplek in huis gekregen. We zijn er blij mee!’,
zeggen Ton en Anuschka van de Langenberg enthousiast.

Op advies van hun buren stapten Ton en Anuschka bij Van Manen Keukens over de vloer. Ze hebben er geen moment spijt van gehad. ‘Van Manen nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn! We genieten samen met onze twee kinderen dagelijks van een moderne, strakke keuken in mooie contrasten van kleur en materialen: wit hoogglans en zwarte houtnerven’, vertelt Ton.

Moderne, gezellige keuken
De keuken is weliswaar modern, maar oogt heel gezellig. Dat komt onder meer doordat het afzuigsysteem in een verlaagd plafond is aangebracht, de nis ruimte biedt aan onder meer kookboeken en de houten accessoires in het oog springen op de wandplank. In deze mooie ambiance staan Ton en Anuschka graag te kokkerellen. In het weekend iets uitgebreider dan door-de-week. ‘Daarbij maken we graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een stoomoven en inductiekookplaat.’

Keuken als landingsplek
De woonkeuken van Van Manen Keukens heeft een ruime tafel van maar liefst drie meter lang en biedt plaats aan twaalf personen. ‘De keuken is zo ruim dat we pas een verjaardag op een geweldige manier hebben kunnen vieren met een uitgebreid etentje onder leiding van een professionele kok’, vertelt Ton. Maar bovenal is de keuken de spil van het gezinsleven. Of zoals Ton het mooi omschrijft: ‘Onze keuken is de landingsplek van ons huis. Zodra we thuiskomen uit ons werk of school, ploffen we hier neer voor een hapje en een drankje of sapje, om gezellig even bij te praten, om huiswerk te maken of te werken.’

Stijl Modern /
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Wit / Zwart
Koken Gas
Afspraak maken?
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Bart-Jan!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Bart-Jan
AEG
Siemens
Liebherr
Lifestyle
Leight
Pitt
ETNA
Doeco
Miele
ATAG