Maak een afspraak
Mooie contrasten van kleur en materialen
Meer foto's

Mooie contrasten van kleur en materialen

Even binnenkijken bij… de moderne keuken van familie Van de Langenberg

‘We hebben met onze nieuwe keuken van Van Manen Keukens een prachtige woonplek in huis gekregen. We zijn er blij mee!’,
zeggen Ton en Anuschka van de Langenberg enthousiast.

Op advies van hun buren stapten Ton en Anuschka bij Van Manen Keukens over de vloer. Daar hebben zij geen moment spijt van gehad. ‘Van Manen nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. En dat zien we terug in het resultaat! We genieten samen met onze twee kinderen dagelijks van een moderne, strakke keuken in mooie contrasten van kleur en materialen: wit hoogglans en zwarte houtnerven’, vertelt Ton.

Gezellige, moderne keuken met eiland
De strakke keuken is weliswaar modern, maar oogt heel gezellig. Dat komt onder meer doordat het afzuigsysteem in een verlaagd plafond is aangebracht, de nis ruimte biedt aan onder meer kookboeken en de houten accessoires in het oog springen op de wandplank. In deze mooie ambiance staan Ton en Anuschka graag te kokkerellen. In het weekend iets uitgebreider dan door-de-week. ‘Daarbij maken we graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een stoomoven en inductiekookplaat.’

Keuken als landingsplek
De moderne witte keuken van Van Manen Keukens heeft een ruime tafel van maar liefst drie meter lang en biedt plaats aan twaalf personen. ‘De keuken is zo ruim dat we pas een verjaardag op een geweldige manier hebben kunnen vieren met een uitgebreid etentje onder leiding van een professionele kok’, vertelt Ton. Maar bovenal is de keuken de spil van het gezinsleven. Of zoals Ton het mooi omschrijft: ‘Onze keuken is de landingsplek van ons huis. Zodra we thuiskomen uit ons werk of school, ploffen we hier neer voor een hapje en een drankje of sapje, om gezellig even bij te praten, om huiswerk te maken of te werken.’

Stijl Modern /
Vorm U-vorm / Eiland
Kleur Wit / Zwart
Koken Gas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met natuurlijke en houten elementen | Van Manen Keukens

"De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!"

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

"Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur."

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Josbert
Franke
Neff
Wave
Liebherr
Hillstones
Gaggenau
Pitt
AEG
Dekker
Pronorm
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ